3 HRVATICE PALE ČIM SU PREŠLE BATROVCE: Pohapšene zbog kovid testa! Lažirale srpski PCR da izbegnu samoizolaciju u Hrvatskoj?!
Foto: Dado Đilas

čime se sve ljudi bave...

3 HRVATICE PALE ČIM SU PREŠLE BATROVCE: Pohapšene zbog kovid testa! Lažirale srpski PCR da izbegnu samoizolaciju u Hrvatskoj?!

Crna Hronika -

ZAGREB - Tri žene krivotvorenim testovima iz Srbije pokušale su da izbegnu samoizolaciju u Hrvatskoj

Uhapšene su na samom ulasku u Hrvatsku, na graničnom prelazu Bajakovo, a nadležnom državnom tužilaštvu protiv njih su podnete krivične prijave, objavio je zagrebački Jutarnji list.

One su kod sebe imale falsifikovane negativne testove Instituta za javno zdravlje Srbije. Devojke uzrasta 22 i 23 godine sa splitsko-dalmatinskog područja i 42-godišnjakinja iz Istarske županije osumnjičene su da su policajcima na graničnom prelazu Bajakovo dale lažne PCR testove kako bi izbegle meru samoizolacije na adresi prebivališta.

Proverom verodostojnosti utvrđeno je da je reč o krivotvorenim ispravama pa su uhapšene. U petak su isto tako uhvaćeni muškarac i žena koji su isto tako na granici dali lažne testove na kovid Instituta za javno zdravlje Srbije kako bi u Hrvatskoj izbegli meru samoizolacije.

(Kurir.rs/Jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track