DŽEJU SU UBILI SESTRU, A PRE TOGA NESTAO MU JE I BRAT: Veruje se da je DŽAMBA, DORĆOLSKI DON, ZAZIDAN U TEMELJE benzinske pumpe!
Foto: Dragana Udovičić, Printscreen

MISTERIJA

DŽEJU SU UBILI SESTRU, A PRE TOGA NESTAO MU JE I BRAT: Veruje se da je DŽAMBA, DORĆOLSKI DON, ZAZIDAN U TEMELJE benzinske pumpe!

Crna Hronika -

Jedna od najvećih životnih tragedija nedavno preminulog Džeja Ramadanovskog,e osim ubistva njegove rođene sestre Šeherezade Ramadanovski (43) 2003. godine u Crnoj Gori, je i gubitak brata od tetke Isa Lera Džamba.

Njegov brat je bio poznat kao dorćolski don Isa Lera Džamba, koji se družio sa Giškom, bio i Kneletov prijatelj i dobar sa pevačima i glumcima.

Prema nekim pričama, Džamba je napisao Džeju veliki hit "Uspeo sam u životu", dok je bio u zatvoru.

Džamba je nestao 23. septembra 1992. godine i od tada se smatra mrtvim iako njegovo telo nikada nije pronađeno. Poslednji put viđen je tog dana u ranim jutarnjim časovima ispred kockarnice "London" na uglu Kneza Miloša i Kralja Milana, posle tuče na šestom spratu Beograđanke.

Kobnog jutra Iso je navodno pripit došao u kockarnicu na šestom spratu "Beograđanke", koju je tada obezbeđivala agencija "Delije". Već na izlazu iz lifta Džamba se, navodno, sukobio sa žestokim vratarima.

Nije hteo da plati ulaznicu, a posle kraće prepirke je pljunuo Arkanovu sliku. Kao po komandi, momci iz obezbeđenja pretukli su Isu. Isina supruga, Snežana Lero, tužila je kasnije sudu četvoricu Arkanovih ljudi koji su, tvrdi ona, pretukli i u nepoznatom pravcu odvezli njenog Džambu.

I dalje se na ulici prepričava da je gomila "Tigrova" pretukla do smrti Džambu rukama, nogama i kundacima pušaka, strpala ga u gepek i odvezla u Erdut, gde ga je uzidala u temelje Pejine benzinske pumpe.

Kurir.rs/Facebook Legende devedesetih

Foto Dragana Udovičić, Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja