UŽIVO KURIR NA MESTU UBISTVA U GROCKOJ: Muškarac nađen mrtav, pored njega cigla, drugi ušetao u dom zdravlja krvave glave i odeće
Foto: Jelena Ivić/Kurir

istraga u toku

UŽIVO KURIR NA MESTU UBISTVA U GROCKOJ: Muškarac nađen mrtav, pored njega cigla, drugi ušetao u dom zdravlja krvave glave i odeće

Crna Hronika -

BEOGRAD - U dvorištu porodične kuće u Grockoj jutros je pronađeno telo Martina Č. (46).

Prema prvim i nezvaničnim informacijama, na telu su bile vidljive povrede glave, a pored tela pronađena je krvava cigla. Policija je utvrdila da je u kući izvršena i premetačina.

Nešto kasnije, dok je policija u dvorištu još vršila uviđaj, u gročanski Dom zdravlja pomoć lekara zatražio je Nikola. D. (33). On je prema jednoj verziji ušao s krvavom glavom i krvavom duksericom, a prema drugoj doveden je u pratnji policije sa krvavom rukom.

1 / 12 Foto: Jelena Ivić/Kurir

Telo će biti poslato na obdukciju a muškarac sa krvavom glavom biće saslušan u policijskoj stanici.

U Domu zdravlja u Grockoj su rekli da je njihova ekipa hitne pomoći dobila poziv za teren od komšija ili prolaznika koji su primetili da muškarac nepomično leži duži vremenski period, javlja Tanjug. "Hitna pomoć je izašla na teren u 5.30 sati i nakon 15-minutnog pregleda, konstantovana je smrt muškarca", rečeno je u Domu zdravlja.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja