IVANJICA: Mladić (19) maltretirao bivšu devojku (16), pretio i njenoj majci?
Foto: Shutterstock

hitna mera zabrane prilaska

IVANJICA: Mladić (19) maltretirao bivšu devojku (16), pretio i njenoj majci?

Crna Hronika -

IVANJICA - Pripadnici policije uhapsili su mladića B.S. (19) iz Ivanjice zbog sumnje da je izvršio krivična dela ugrožavanje sigurnosti, protivpravno lišenje slobode i zlostavljanje i mučenje.

MUP je proverio navode o incidentu koji su počeli da kruže društvenim mrežama i da uznemiravaju javnost. Policija je postupala odmah po prijavi da je šesnaestogodišnja devojka lakše povređena od strane bivšeg emotivnog partnera.

O događaju je obavešten nadležni javni tužilac, koji se izjasnio da se devetnaestogodišnjaku, osumnjičenom za navedena krivična dela, odredi zadržavanje do 48 časova, objavio je Telegraf.

Policijski službenik sertifikovan za nasilje u porodici izvršio je procenu rizika od nasilja u porodici i osumnjičenom izrekao hitnu meru zabrane komunikacije i prilaska žrtvi. Takođe, Policijskoj upravi Čačak prijavljene su pretnje majci ove devojke. Po prijavi je postupala policija, a izveštaj je dostavljen nadležnom tužilaštvu.

Porodica mladića demantuje prebijanje devojke

Porodica Ivanjičanina (19) koji je prošle nedelje priveden zbog sumnje da je pretukao maloletnu devojku demantuje napise o prebijanju devojčice i pretnjama upućenim njenoj majci. Otac mladića tvrdi da je istina potpuno drugačija i da su oni sada meta napada, uvreda i pretnji.

- Nakon objava o navodima događaja iz Ivanjice, moja porodica je izložena šikaniranju i raznim vrstama pretnji, zbog čega smo pod velikim stresom i strahom za sopstvenu bezbednost. Istina je mnogo drugačija nego što se navodi. U toku je postupak protiv mog sina i on će ispoštovati zabranu prilaska koja mu je određena. Verujemo da će organi postupiti kako treba i da će svoj posao uraditi najbolje moguće. Lekarski nalazi potvrđuju da nema nikakvih preloma niti teških telesnih povreda, već da postoje lake telesne povrede, a kako je do njih došlo utvrdiće nadležni. Što se tiče pretnji i uvreda upućenih mom sinu i mojoj porodici, uredno smo ih prosledili nadležnim organima, koji će dalje reagovati - izjavio je D. S., otac mladića.

Podsećamo, mladiću je izrečena mera zabrane prilaska žrtvi, a iako su akteri incidenta kao i svedok - vozač kamiona, izjave policiji dali iste večeri, za kamiondžijom je upućen hitan apel o potrazi. D.Čeković

(Kurir.rs/Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja