PAZARCI KAŽU DA JE VLASNIK BARA U KOJI SVRAĆAJU SUMNJIVI LIKOVI: Ko je lokalni šerif koji je pucao u čoveka i ranio prolaznicu
Foto: Facebook Printscreen

klupko se odmotava

PAZARCI KAŽU DA JE VLASNIK BARA U KOJI SVRAĆAJU SUMNJIVI LIKOVI: Ko je lokalni šerif koji je pucao u čoveka i ranio prolaznicu

Crna Hronika -

NOVI PAZAR - Novopazarska policija uhapsila je Hidajeta A. (45) zbog sumnje da je u utorak pucao i teško ranio Mesudina K. (39) i slučajnu prolaznicu Melihu M. (32), a uhapšen je i njegov sin Anes A. (23).

Krvavom obračunu u nedposrednoj blizini Policijske uprave Novi Pazar prethodila je, kako se nezvanično saznaje, svađa u kojoj je Anes A. više puta udario Mesudina dok je sedeo u svom automobilu, nakon čega je Hidajet otvorio vatru i ranio njega i slučajnu prolaznicu.

Kao mogući motiv sukoba oca i sina sa Mesudinom K. navodi se tuča u Hidajetovom noćnom baru koja se dogodila početkom novembra, kada je on sa još nekolicinom nepoznatih osoba pretukao i slomio lobanju mladiću A. S. iz Ribarića, inače, bliskom rođaku upucanog muškarca.

Novi Pazar, Pucnjava, Hidajet A.
foto: Facebook Printscreen

Uhapšeni Hidajet policiji je od ranije poznat po problematičnom ponašanju, a znaju ga i sugrađani u Novom Pazaru budući da je vlasnik jednog striptiz bara u koji, kako kažu, svraćaju sumnjivi likovi.

Lokalni portal Sandžak pres objavio je da su se Novopazarci više puta žalili na ovaj lokal i ono što se dešava u prostorijama iznad lokala. Lokal je navodno radio sve vreme tokom pandemije korona virusa, pa i onda kada je drugim ugostiteljima to bilo zabranjeno.

Isti portal piše da je činjenica da su nadležni zatvarali oči pred prijavama Novopazaraca, dala vetar u leđa Hidajetu da se ponaša kao lokalni šerif, obračunava se sa neprijateljima i to u neposrednoj blizini policijske stanice, pri čemu je teško ranjena slučajna prolaznica koja ni na koji način nema veze sa Hidajetom, njegovim sinom i upucanim muškarcem.

Hidajed A. je više od 10 puta pravosnažno osuđivan zbog brojnih krivičnih dela. Prema nezvaničnim saznanjima Novosti, izvod iz njegove kaznene evidencije ima nekoliko stranica.

Dr Izet Tutić, poznati novopazarski hirurg, ispričao je za Kurir da je žena bila u teškom stanju, mnogo je krvarila, bila je u stanju šoka i uznemirena.

- Samo je ponavljala: "Šta se ovo desilo?", a pominjala je i svoje dete, po koje je bila pošla u obdanište. Pogođena je u desnu stranu grudi, morali smo hitno da intervenišemo, nije bilo nimalo vremena za čekanje. Uspeli smo da zaustavimo krvarenje i da stabilizujemo stanje - kaže dr Tutić.

Novi Pazar, Pucnjava, Hidajet A.
foto: Facebook Printscreen

Po njegovim rečima, ovu pacijenkinju narednih dana očekuje još jedna operacija, kada se stanje još više popravi, vađenje olovnog zrna iz grudnog koša. Dr Tutić u utorak je operisao i muškarca M. K. (39), koji je bio meta napada. On je pogođen sa dva hica u karlicu.

Inače, kako se saznalo od prijatelja ranjene žene, kobnog dana je krenula u vrtić po dete.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track