kurir na licu mesta u žarkovu

PRVI SNIMCI IZ ŽARKOVA Mrtva žena s ranom na butini pronađena u tuđem stanu, telo bilo na krevetu EVO KAKO UHAPŠENOG UVODE U AUTO

Crna Hronika -

BEOGRAD - Telo žene zatečeno je noćas u stanu u prizemlju zgrade u ulici Dušana Vlajića u Žarkovu, na opštini Čukarica. Telo je bilo položeno na krevet.

Kako saznajemo, ona je u tom stanu boravila poslednja dva dana, a dolazila je nekoliko puta i u poslednjih tri meseca. Vlasnik stana joj je prijatelj.

Žarkovo, ubistvo, žena, forenzika, uviđaj
foto: Kurir/J.I.

Komšije su prethodnih dana čule da je osim njega u stanu i neka žena.

Žarkovo, ubistvo, žena
foto: Kurir/J.I.

Ona je noćas pronađena mrtva sa ubodom na butini, odakle je iskrvarila nasmrt. Vlasnik stana je noćas pozvao policiju ali u prvi mah je pričao nepovezano ne mogavši da objasni šta se u stvari dogodilo.

1 / 28 Foto: Kurir/J.I.

U jednom trenutku nije mogao ni da se seti kako se žena koja mrtva leži na njegovom krevetu uopšte zove.

Žarkovo, ubistvo, žena
foto: Kurir/J.I.

Prema prvim i nezvaničnim informacijama, Sandra D. (47) je imala povrede na preponama - ubodnu ranu nožem, a nađena je u stanu Nenada I. (55), koji je odmah potom priveden pod sumnjom da je ubio ženu.

Žarkovo, ubistvo
foto: Kurir/Jelena Ivić

Vlasnik stana Nenad I. (55) imao je ranije problema sa zakonom zbog kršenja javnog reda i mira.

Žena je navodno imala krivični dosije zbog droge, krađe i iznude. Osumnjičenom za ubistvo određeno je zadržavanje do 48 sati i biće saslušan.

Saopštenje MUP

Policija u Beogradu je brzom i efikasnom akcijom uhapsila N. I. (1966), koji se sumnjiči da je noćas u stanu na Čukarici oštrim predmetom ubo četrdesetsedmogodišnju ženu, koja je od zadobijenih povreda preminula. On se sumnjiči da je izvršio krivično delo ubistvo, saopštio je MUP. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

(Kurir.rs/J.I.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track