HOROR U ŽARKOVU: Telo žene bez pantalona i sa isečenom preponom nađeno u krevetu! ISKRVARILA NASMRT! Partner bio konfuzan i krvav
Foto: Kurir/J.I.

žENE UBIJENA U BEOGRADU

HOROR U ŽARKOVU: Telo žene bez pantalona i sa isečenom preponom nađeno u krevetu! ISKRVARILA NASMRT! Partner bio konfuzan i krvav

Crna Hronika -

Policija je juče uhapsila N. I. (55) zbog sumnje da je u noći između nedelje i ponedeljka u svom stanu u Žarkovu, u Beogradu, ubio prijateljicu Sandru Dragičević (47).

Zločin se dogodio oko dva sata iza ponoći, a N. I. sam je pozvao policiju. Međutim, kako saznajemo, on je tvrdio da nije ubio prijateljicu, već da ju je zatekao mrtvu po povratku iz prodavnice.

Krevet natopljen krvlju

- Telo žene bez pantalona i sa isečenom preponom nađeno je u krevetu, koji je bio natopljen krvlju. N. I. je navodno policajcima ispričao da je otišao po cigarete, a kad se vratio, zatekao je u stanu mrtvu Sandru i svog komšiju - kaže izvor iz istrage:

osumnjičeni sa policijom
osumnjičeni sa policijomfoto: Kurir/J.I.

- N. I. je bio konfuzan i krvav, navodno mu je bio otkopčan šlic. Rekao je i pogrešno ime preminule. Policija je juče obavila razgovor s komšijom, kog je osumnjičeni spominjao, i on je identifikovao nesrećnu ženu.

zgrada u kojoj je žena ubijena
zgrada u kojoj je žena ubijenafoto: Kurir/J.I.

- Rekao je da je to Sandra Dragičević, koja već tri meseca dolazi kod N. I. Ona je u stan došla još u subotu s prijateljicom, koja je u međuvremenu otišla - dodaje izvor.

Na mestu zločina Osumnjičenog policija dovela u stan strave

Policija je juče došla na mesto zločina sa forenzičarima, ali i osumnjičenim N. I., kome je određeno zadržavanje do 48 sati. On je neko vreme sedeo u automobilu, a potom su ga inspektori uveli u stan s kapuljačom na glavi i maskom na licu. N. I. je kasnije odvezen, a forenzičari su iz stana izneli odeću i druge predmete, a pregledali su i okolinu, najverovatnije tražeći oružje kojim je žena ubijena.

Policija je iz stana strave iznela polomljenu dršku od metle s tragovima krvi, šrafciger i turpiju za nokte. - Ženi je arterija bila pokidana, pa se pretpostavlja da je iskrvarila nasmrt. Naložena je i obdukcija, koja će pokazati i da li je pre smrti silovana - objasnio je izvor.

forenzičari uzimali dokaze
forenzičari uzimali dokazefoto: Kurir/J.I.

Motiv zločina se ispituje, a prema prvim informacijama iz istrage, i ubijena i N. I. konzumirali su alkohol. - N. I. je poznat policiji po delima sa elementima nasilja. I ubijena ima dosije. Hapšena je zbog krađa, iznude i droge, a navodno je imala problema s narkoticima - objasnio je izvor.

Žickao piće i cigarete

Komšija koji je identifikovao ubijenu ženu potvrdio je za Kurir da ga je probudila policija. - Sandru poznajem nekoliko godina, a pre tri meseca je počela da dolazi ovde. Upozorio sam je da je N. I. problematičan i da vodi računa, ali ne znam zašto je stalno bila tu. Video sam i da je u subotu došla ovde - kaže komšija.

iz stana odneta motka
iz stana odneta motkafoto: Kurir/J.I.

Ni druge komšije nisu imale reči hvale za uhapšenog. - Često je dolazio u sukobe sa susedima, a jedan muškarac ga je tukao jer je pokušao da mu ukrade cipele. Noću nam je lupao na vrata, žickao cigarete i piće - pričaju komšije.

(Kurir.rs/ Jelena Ivić/ Foto: Jelena Ivić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track