BEBA BAČENA U ĐUBRE! VOZAČ SANITETA: Kopao sam po kontejneru i čuo plač devojčice!
Foto: Printscreen Youtube/Lokalne novine

Srećan kraj drame u Obrenovcu

BEBA BAČENA U ĐUBRE! VOZAČ SANITETA: Kopao sam po kontejneru i čuo plač devojčice!

Crna Hronika -

Milja P. (23) porodila se u sredu po podne u stanu svojih roditelja u Obrenovcu, a potom, kako se sumnja, novorođenu devojčicu bacila u kontejner ispred zgrade i optužila svoju majku B. P. da je to uradila. Kako saznajemo, policija je u međuvremenu uhapsila njenu majku zbog sumnje da je pokušala da ubije bebu.

kontejner u kome je nađena beba
kontejner u kome je nađena bebafoto: Kurir

Novorođenče je, inače, pukom srećom pronašao vozač Hitne pomoći Dušan Marjanović. - Odvezao sam devojku u GAK Višegradska, a potom čuo da se ona porodila i da ekipa Hitne pomoći kreće u potragu za bebom - rekao je za Lokalne novine Marjanović.

Krvave stvari

- Kada smo stigli ispred zgrade, videli smo policiju, tražili smo, ali ništa nismo našli, pa su policajci pretraživali stan. Kao da me je nešto nateralo da počnem da preturam po kontejneru. U crnoj kesi sam prvo našao krvave stvari, a potom sam čuo kao da neko cvili. Prišao sam drugom kontejneru, u njemu sam polako vadio kese i čuo plač, a onda probušio krvavu kesu da beba dođe do kiseonika i predao je policajki i lekarima - rekao je Marjanović.

Sestra porodilje

Moja majka nije bacila bebu

Sestra porodilje Nataša P. negirala je da je njihova majka bacila bebu. - To je Milja uradila sama da bi prikrila porođaj, pošto je trudnoću krila od nas. Mama nema veze s tim - kratko je rekla sestra.

Jeziv slučaj razotkriven je kada je devojka pozvala Hitnu pomoć zbog ginekoloških problema i obilnog krvarenja. - Kada su je lekari suočili s činjenicom da se porodila, ona je policiji rekla da joj je pukao vodenjak u stanu, da se porodila i da je njena mama bacila bebu u kontejner ispred zgrade - kaže izvor.

Majka bebe
Majka bebefoto: Facebook Printscreen

Policija je uhapsila B. P., kojoj se na teret stavlja pokušaj ubistva. - Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti privedena Višem javnom tužilaštvu. Beba je smeštena na odeljenje neonatologije KCS - saopštio je MUP.

Ko je bacio bebu

Otac devojke Rajko P. objasnio je da nije znao da je njegova ćerka trudna. - Njoj je pozlilo i ispričala mi je da nije imala menstruaciju mesecima, kao i da je sada dobila krvoliptanje. Cela soba i kupatilo su bili krvavi. Došla je Hitna pomoć, majka je pošla s njom u Beograd, a onda je u stan upala policija i pitali su nas: "Ko je bacio bebu?" - priča vidno potreseni čovek:

Rajko P., otac porodilje
Rajko P., otac porodiljefoto: Kurir

- Ukoliko su moja ćerka ili žena bacile bebu, odreći ću ih se! Nisam znao ni da Milja ima momka, ona je kratko bila udata u Valjevu, sa sinom, koji sada ima 21 mesec, vratila se kod nas pre godinu i po dana. Nosila je široku odeću, mislio sam da se ugojila, jela je mnogo slatkiša i pričala da se zbog toga goji.

Kurir.rs/J. Ivić / Foto: Kurir, Facebook printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track