NALOŽENA OBDUKCIJA U NIŠU: Pronađen leš Nišlije (68), istraga će utvrditi kako je umro
Foto: Dado Đilas

sinoć posle 18 sati na auto-putu

NALOŽENA OBDUKCIJA U NIŠU: Pronađen leš Nišlije (68), istraga će utvrditi kako je umro

Crna Hronika -

NIŠ - Telo nepoznatog muškarca pronađeno je sinoć posle 18 sati na auto-putu u visini naselja Komren. Reč je, kako nezvanično saznajemo, o starijem muškarcu.

U policiji su nam danas pre podne rekli da telo još nije identifikovano jer pokojnik kod sebe nije imalo dokumenta. - Mi smo preduzeli sve radnje oko identifikacije osobe - kazano nam je u policiji. Leš je nađen pored auto-puta.

U međuvremenu identifikovan je muškarac koji je pronađen mrtav pored autoputa u Nišu i naložena je obdukcija. Policija je identifikovala lice koje je 24. decembra nađeno pored auto-puta u naselju Komren u Nišu. Reč je o Nišliji M.M. (68) čiji leš je prijavljen policiji oko 18 sati, ali sve do danas nije mogao biti identifikovan jer nije imao dokumenta kod sebe.

- Dežurni zamenik Višeg javnog tužilaštva u Nišu je izvršio uviđaj lica mesta i naložio obdukciju tela pokojnog M.M. Preduzimaju se i ostale potrebne radnje radi rasvetljavanja svih okolnosti događaja, saopštio je Kuriru Borislav Radonjić, portparol Višeg javnog tužilaštva.

O uzrocima smrti za sada nema podataka. Postoji mogućnost da je čovek umro na tom mestu, ali i da ga je neki vozač udario te je podlegao ranama, ali to će se znati posle analize tela.

Kurir.rs/M.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track