Najnovije vesti

DELOVI TELA RAZNETI PO SAOBRAĆAJNIM TRAKAMA: Telo pronađeno kod Niša deformisano do neprepoznatljivosti! MISTERIOZNA SMRT
Foto: Profimedia

užas

DELOVI TELA RAZNETI PO SAOBRAĆAJNIM TRAKAMA: Telo pronađeno kod Niša deformisano do neprepoznatljivosti! MISTERIOZNA SMRT

Crna Hronika

Policija je identifikovala muškarca čije je telo nađeno sinoć oko 18.20 časova na delu auto-puta koji prolazi kroz niško naselje Donji Komren.

Kako se saznaje, u pitanju je M. M. (68) iz Komrena, a da se telo nalazi na putu policiji su prijavili šokirani vozači.

Telo muškarca je navodno deformisano do neprepoznatljivosti jer je preko njega, najverovatnije, prešlo nekoliko kamiona. Policija je telo uspela da identifikuje na osnovu otisaka prstiju, a proveravane su i baze nestalih u niškom kraju.

Prema nezvaničnim informacijama, istraga je u toku i za sada nije isključena nijedna opcija. Ono što se može utvrdili na licu mesta jeste da je gotovo nemoguće da je do nesreće došlo slučajno.

Autoput se na ovom delu ne može preći zbog visoke žičane ograde između dve trake, a sa pasarele, koju meštani Komrena, koriste da pređu autoput, takođe je nemoguće slučajno pasti jer postoji metalna ograda.

Meštani kažu da su čuli da je prizor na mestu tragedije bio užasan.

"Prizor je bio strašan, kažu da su delovi tela bili razneti po saobraćajnim trakama. Kamioni su najverovatnije prešli preko njega", kažu meštani Komrena.

Istraga je u toku.

Kurir.rs/Blic

Foto ilustracija Profimedia

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...