PEVAČ KOME JE ODUZETA POLICIJSKA ZNAČKA NA KORONA ŽURCI EKSKLUZIVNO ZA KURIR: Evo kako sam je dobio i zašto sam bio na proslavi
Foto: Youtube

U VRČINU BILO I PUCNJAVE

PEVAČ KOME JE ODUZETA POLICIJSKA ZNAČKA NA KORONA ŽURCI EKSKLUZIVNO ZA KURIR: Evo kako sam je dobio i zašto sam bio na proslavi

Crna Hronika -

Pevač Emil Bota kome je na proslavi u Vrčinu policija oduzela službenu legitimaciju Evropske internacionalne asocijacije policije (EPA) objasnio je odakle mu ta značka.

Bota je u ekskluzivnoj izjavi za Kurir izjavio da je bio iznenađen kada se danas probudio i shvatio da o njemu mediji celo jutro pišu, zbog čega je imao "bezbroj" propuštenih poziva, uključujući i onaj od ćerke.

Bota priznaje da je prisustvovao proslavi na koju je otišao na poziv prijatelja.

"Prijatelj koji je čekao dete pet godina, napokon je dobio sina i zamoilio me da dođem da pevam na proslavi. Rekao mi je da će biti 15-ak ljudi. Ja sam sa svojom ekipom na prijateljskoj osnovi otišao da uveličam veselje", počeo je priču Emil Bota.

On kaže da su u međuvremenu stizale i druge zvanice, a onda se, prema njegovim rečima, iz dvorišta začuo pucanj.

"Ispostavilo se da je pucao neko od njegovih drugara i vrlo brzo je došla policija. Kada je Interventna ušla u dvorište i kuću, sve su nas legitimisali. U mojim kolima su pronašli EPA značku. Ona je prava i nikada se, pa ni sinoć, nisam pozivao na nju. Dobio sam je regularnim putem, od EPA, kao prijatelj".

Pevač objašnjava da ga je policija pitala odakle mu značka.

"Objasnio sam da sam je dobio od direktora EPA. Policajac mi je rekao da će morati privremeno da mi je oduzme kako bi sve proverio i izdao mi potvrdu da je zaplenjena. Nadam se da će mi biti vraćena", nastavlja Bota.

Potom je, kako navodi, otišao kući i legao da spava.

"A kada sam se probudio, bio sam iznenađen, najblaže rečeno. Zvali su me mnogi prijatelji, pa i ćerka, i svi su me pitali za značku, ali i drogu i pucnjavu. Veliki sam protivnik narkotika, nikakvu drogu nisam imao kod sebe, a kamoli pištolj", kategoričan je Emil Bota.

Pevač je na kraju dodao da ga je danas zvao i pomenuti direktor EPA da proveri da li je sve u redu.

(Kurir.rs/J.Rafailović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track