DO 30 DANA PRITVORA MAJCI IZ SUBOTICE: Ćerka (16) je prijavila policiji jer ju je terala da za pare ide sa starijim muškarcima
Foto: Kurir.rs/N.H.

saslušana osumnjičena Emina K.

DO 30 DANA PRITVORA MAJCI IZ SUBOTICE: Ćerka (16) je prijavila policiji jer ju je terala da za pare ide sa starijim muškarcima

Crna Hronika -

SUBOTICA - U Višem javnom tužilaštvu Subotice, sinoć je saslušana Emina K. (1981), Subotičanka koja je uhapšena, nakon što je maloletna ćerka (16) prijavila policiji da je primorala, da za novac ima seksualni odnos sa starijim muškarcem.

Kako Kurir saznaje, Emini K je određen pritvor od 30 dana, nakon saslušanja u VJT, zbog sumnje da je podvodila maloletnu kćerku i primorala je na seksualni odnos sa starijim muškarcem, jer je zauzet stav da postoji mogućnost da osumnjičena utiče na svedoke, te da je moguće da ponovi krivično delo.

Kako nezvanično saznajemo, istraga će tokom pritvora Emine K. utvrditi da li je majka zaista bila monstrum i zbog novca naterala maloletno dete na polni odnos sa starijom muškom osobom. Još nema saznanja šta je bio pravi motiv da tera dete na blud.

Policija je potvrdila, da je hapšenje Emine K., usledilo zbog sumnje da je izvršila krivično delo trgovine ljudima.

- Osumnjičena E.K. je, primoravala svoju šesnaestogodišnju ćerku, tokom decembra, da ima seksualni odnos sa starijim muškarcem, a to je činila za novac, saopštila je policija nakon hapšenja Emine.

Kako Kurir nezvanično saznaje, devojčica je sa osobom koja je bliska porodici, otišla u policiju i prijavila majku, ispričala da je majka primorala na seksualni odnos, te je zato ispričala policiji šta joj se događa. Izvršen je i pretres u kući nedaleko od Kerskog groblja, u ulici Dragojle Jarnjević.

Od svog izvora, Kurir sazanje da do polnog odnosa maloletne devojčice i starijeg čoveka nije došlo, jer je devojčica odlučila da ispriča policiji na šta je majka primorava.

VJT Subotice je odlučilo da Emina K. Ostane u pritvoru mesec dana, dok potpuno ne rasvetle njeno krivično delo.

Kurir.rs/N.H.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track