KRVAVI POČETAK GODINE: Dva jeziva pokušaja ubistva u požarevačkom kraju!
Foto: T.S.

horor

KRVAVI POČETAK GODINE: Dva jeziva pokušaja ubistva u požarevačkom kraju!

Crna Hronika -

V. M. (27) iz Ševice kod Kučeva uhapšena je zbog sumnje da je juče oko četiri sata ujutru pokušala da ubije svoju baku M. D. (70) posle svađe u porodičnoj kući.

Kako nezvanično saznajemo, devojka se sumnjiči da je nožem izbola baku po stomaku.

- V. M. je pozvala policiju i ispričala da je pronašla teško povređenu baku. Žena je s povredama opasnim po život prebačena u bolnicu, a policija je odlučila da privede unuku, jer se sumnja da je upravo ona povredila staricu - navodi naš izvor.

- Ona je u trenutku hapšenja imala 1,84 promila alkohola u krvi, a sve vreme je ponavljala da nema veze sa zločinom i da je to uradio neko drugi - kaže izvor i dodaje da će ona biti saslušana danas pred Višim javnim tužilaštvom u Požarevcu.

Od početka godine ovo je drugi pokušaj ubistva u požarevačkom kraju. Naime, na novogodišnje jutro uhapšen je N. S. (51) iz sela Bare kod Požarevca, koji je osumnjičen da je satarom pokušao da ubije svog tasta R. Đ. (71), s kojim živi u istom domaćinstvu.

- Zet i tast su imali porodičnu razmiricu zbog narušenih odnosa, pa je N. S. dograbio sataru i udarao ga po telu, rukama i glavi. Nesrećni čovek je s povredama opasnim po život prebačen u bolnicu, a zet je uhapšen. Navodno, oni su se posvađali zbog izbora muzike - rekao je izvor Kurira.

(Kurir.rs/ J.Ivić/ Foto ilustracija T.S. )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track