STRAVIČNO! MLADIĆ UHAPŠEN ZBOG OBLJUBE DEVOJČICE (12): Majka potvrdila da joj je ćerka U OZBILJNOJ VEZI, čudila se što je privode!
Foto: Shutterstock

Policija šokirana izjavom roditelja

STRAVIČNO! MLADIĆ UHAPŠEN ZBOG OBLJUBE DEVOJČICE (12): Majka potvrdila da joj je ćerka U OZBILJNOJ VEZI, čudila se što je privode!

Crna Hronika -

Komšije prijavile M. M. (22) da je dolazio u kuću maloletnice, sumnja se da
su u proteklih nekoliko meseci imali seksualne odnose

Mladić M. M. (22) uhapšen je u jednom gradu u istočnoj Srbiji zbog sumnje da je tokom prošle godine nekoliko puta imao seksualne odnose sa devojčicom (12), što su prijavile komšije maloletnice.

Kako saznajemo, M. M. se tereti za obljubu nad detetom.

Šok na pregledu

- Komšije porodice devojčice prijavile su da je viđaju sa dosta starijim momkom i da on dolazi kod nje. Policija je odmah reagovala i privela M. M., kome je određeno zadržavanje do 48 sati, a devojčica je upućena na lekarski pregled - priča izvor Kurira:

- Navodno, M. M., koji je rodom iz jednog mesta na jugu Srbije, došao je u posetu devojčici i ostao je tu neko vreme.

Međutim, na pregledu ih je dočekao pravi šok!

- Devojčica je, kako zakon nalaže, u bolnicu dovedena sa majkom kako bi je pregledao ginekolog. Majka je počela da se buni i da govori da ne zna šta se tu dešava i zašto ih privode kada njena ćerka, koja ima svega 12 godina, ima momka sa kojim je u ozbiljnoj vezi - objašnjava izvor Kurira i navodi da su policajci bili šokirani onim što su čuli:

Branila ćerku

- Žena se ubeđivala sa njima i ponavljala da ona zna za vezu svoje ćerke, kao i da je u pitanju ljubav i da, sve i da je devojčica spavala sa M. M., to je bilo na dobrovoljnoj bazi - navodi naš sagovornik.

Lekar je pregledao maloletnicu i uzeo neophodne briseve.

- One su dale izjave u policiji, a navodno su i majka i ćerka potvrdile da nije bilo nikakvog nasilja, niti prinude u odnosu između M. M. i devojčice - ispričao je izvor Kurira.

Sličan slučaj

Veza s maloletnicom (14)

U oktobru prošle godine mladić (18) uhapšen je zbog sumnje da je silovao devojčicu (14), ali je posle psihijatrijskog veštačenja požarevačko Više tužilaštvo odustalo od istrage.

- Roditelji devojčice su prijavili da je njihova ćerka sa tim momkom otišla u Beograd i da su tamo imali seksualne odnose. Mladić i devojka su na saslušanju tvrdili da su bili u vezi i da se sve dogodilo iz ljubavi, a čak je on ispričao da je mislio da je devojčica starija - rekao je tada naš izvor.

Suzana Božinović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track