VEĆ ROBIJAO 5 GODINA: Otkrivena mračna prošlost Davora, koji je druga ubo nožem u grudi, Nemanji se i dalje bore za život
Foto: T.S.

HAOS USRED PRODAVNICE

VEĆ ROBIJAO 5 GODINA: Otkrivena mračna prošlost Davora, koji je druga ubo nožem u grudi, Nemanji se i dalje bore za život

Crna Hronika -

Nakon saslušanja pred tužiocem, Davor Denćić (30) je zadržan u pritvoru zbog krivičnog dela pokušaja ubistva, jer je u prodavnici u Ulici Drage Todorović u Kragujevcu poznaniku Nemanji Nikoliću (26) nož zario u grudi.

Incident se dogodio u noći između nedelje i ponedeljka, u ulici gde živi osumnjičeni.

Vesna Perović, zamenik Višeg javnog tužioca, kaže da je Davor Denćić uhapšen zbog pokušaja ubistva, jer je nožem ubo Nemanju Nikolića i predložen mu je pritvor.

"To se desilo u prodavnici kod petlje "Zvezda". Oni su se sreli u radnji. Ranije su bili drugari, pa su se tokom poslednjih godinu dana posvađali. On ga je potom ubo nožem. Ranije je osuđen za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i bio je u zatvoru pet godina", kaže Vesna Perović.

Sve se dogodilo u objektu i kao dokaz postoji i zapis sa video nadzora. Šta je povod svađe nekadašnjih drugara, za sada se ne zna. Lekari se bore za život Nemanje N., jer mu je jednim udarcem nožem probijeno plućno krilo, a sečivo je prošlo tik kraj srca.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja