ADVOKAT VUJOŠEVIĆ PORIČE: Ta konstrukcija o navodnoj prevari od 10 miliona evra potpuno je sumanuta
Foto: Aleksandra Kocić, Printscreen

o razlozima napada

ADVOKAT VUJOŠEVIĆ PORIČE: Ta konstrukcija o navodnoj prevari od 10 miliona evra potpuno je sumanuta

Crna Hronika -

Beogradski advokat Marko Vujošević (40), na koga je pucano usred centra prestonice, izbegao je smrt za dlaku, kategorično poriče da je razlog napada navodna prevara teška 10 miliona evra, naglašavajući da su ti navodi, koje neki mediji plasiraju, suludi.

Upitan doživljava li ovaj poslednji događaj, pucanje u noge, kao upozorenje, Vujošević kaže da je "ta konstrukcija od 10 miliona evra potpuno sumanuta".

- Za toliki novac vas niko ne bi ni opominjao. Drugo, da je to zaista tačno, zar mislite da bih ja stvarno sedeo u Beogradu i vodio advokatsku kancelariju koju sam vodio. To je ono što je logični zaključak - rekao je Vujošević.

On je napomenuo da ima želju da priča, ali da trenutno ne može zbog istrage.

- Svet u kome sam se ja kretao i poslovao nije sivi milje i ne povlači ovako bezumne poteze. Ako je neko već hteo da mi naudi, mogao je to da uradi dok sam bio potpuno sam. Dan ranije sam s Vračara na Zvezdaru išao peške – rekao je Vujošević, napominjući da je "duboko poremećen" jer je "na pravdi boga stradao čovek koji je radio kod njega u kancelariji kao administrativno - tehnički radnik".

Podsetimo, na Vujoševića je pucano juču oko 10 časova u holu zgrade u Resavskoj. On je kazao da su on i njegov saradnik Stefan Š. (28) ušli u zgradu u kojoj se inače nalazi njegova advokatska kancelarija. Njih dvojica stajali su u prizemlju, ispred lifta, kada je maskirani muškarac najednom zapucao na njih.

- Stefan je stao da me zaštiti i doslovno mi spasao život - rekao je advokat Vujošević za Kurir dodajući da je napadač ispalio više hitaca, ali da ne zna tačno koliko.

Podsetimo, portal Objektiv juče je objavio da se ime advokata Marka Vujoševića spominjalo prošle godine u aferi kol-centara u Srbiji i Bugarskoj, koji su državljane EU navodno "ojadili" za minimum 200 miliona evra.

(Kurir.rs/ Objektiv)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track