UŽAS NA ADI HUJI: Devojčica (10) suprotstavila se razbojniku (14), on je silovao!
Foto: Shutterstock

UHAPŠEN

UŽAS NA ADI HUJI: Devojčica (10) suprotstavila se razbojniku (14), on je silovao!

Crna Hronika -

Policija uhapsila tinejdžera zbog sumnje da je opljačkao i seksualno napastvovao maloletnicu na šljunkari na Adi Huji u Beogradu

Maloletnik (14) uhapšen je zbog sumnje da je u nedelju oko 18 sati na Adi Huji u Beogradu silovao devojčicu (10), koju je prethodno opljačkao!

Kako nezvanično saznajemo, policija je privela i Đ. S. (21), kod koje su pronađene stvari ukradene od napastvovane devojčice i njenih drugarica.

Oteli im telefone i zvučnik

- Tri drugarice, starosti oko 10 godina, u nedelju predveče okupile su se kod šljunkare na Adi Huji. Navodno, deca su se šetala, pričala i slušala muziku, i sve je bilo u redu dok se nisu pojavili jedan mladić i devojka. Njih dvoje su počeli da maltretiraju tu decu i uz pretnju su im oteli novac, mobilne telefone i blutut zvučnik koje su deca imala kod sebe - kaže naš izvor upoznat sa slučajem.

Kako dalje navodi, pošto su opljačkali decu, osumnjičeni su otišli, ali je jedna devojčica potrčala za njima.

- Ona je htela da povrati ukradene stvari, zato je krenula za njima. Kako se nije vratila, a već je bio mrak, njene drugarice su se uspaničile i potražile su pomoć. Pozvana je i policija, kojoj je prijavljeno da su deca napadnuta i opljačkana. Patrola je brzo došla na Adu Huju i policajci su krenuli u potragu za devojčicom i osumnjičenima - kaže izvor i nastavlja:

- Ubrzo su na šljunkari, u mraku, pronašli devojčicu. Ona je bila uplakana i izbezumljena. Bila je polunaga, tačnije donji delovi odeće su joj bili pocepani. Takođe, imala je modrice i ogrebotine po butinama. Objasnila je da su nju i njene drugarice, u trenutku kada su zašle na neosvetljen deo šetališta, s leđa napali dečko i devojka. Rekla je da su im uz psovke i uvrede oteli zvučnik, telefone i nešto novca. Dodala je da je, iako su im pretili, ipak krenula za njima, misleći da će moći da im se suprotstavi.

Pregled potvrdio

S obzirom na to da su napadnute devojčice dale opis osumnjičenih napadača, policija ih je ubrzo pronašla u obližnjem naselju i stavljene su im lisice na ruke. - Maloletnik se sumnjiči za razbojništvo i silovanje i uz krivičnu prijavu će biti priveden sudiji za maloletnike - dodao je izvor.

Napastvovanu devojčicu je pregledao ginekolog i utvrđeno je da je seksualno napastvovana.

Radnica obližnjeg lokala

Ovde je kao na Divljem zapadu

Vlasnici i radnici lokala koji se nalaze u blizini šljunkare na Adi Huji kažu da su ogorčeni zbog svega što se dogodilo, ali da ih ne čudi što se baš u tom delu grada desio zločin.

- Ovo nije prvi put da se napadi dešavaju ovde. Iza šljunkare je divlje naselje i iz njega često dolaze napadači koji pljačkaju, pre svega žene. Ko zna koliko puta su im otimali torbe. Ovaj deo potpuno je neosvetljen, niti ima nadzornih kamera. Ovde je kao na Divljem zapadu. Kad sam počela da radim ovde, gazda mi je rekao da ni u kom slučaju ne idem tim putem kući sama - rekla je A. P., radnica obližnjeg lokala.

Jelena Rafailović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track