UHAPŠEN DVOJAC MAKROA: Muškarac i žena podvodili devojke u iznajmljenim stanovima po Novom Sadu i Subotici!
Foto: Shutterstock

užas

UHAPŠEN DVOJAC MAKROA: Muškarac i žena podvodili devojke u iznajmljenim stanovima po Novom Sadu i Subotici!

Crna Hronika -

SUBOTICA – Uhapšen je dvojac subotičkih makroa, a kako Kurir nezvanično saznaje iz izvora bliskih policiji, radi se o muškarcu i ženi, koji nisu u najbližem krvnom srodstvu.

Policija iz Subotice I policija iz Novog Sada, zajedničkom saradnjom, uhapsila je A. A. (26) i B. C. (54) iz Subotice, zbog sumnje da su učinili krivično delo trgovina ljudima. Kako su potvrdili u subotičkoj policiji, uhapšeni se sumnjiče da su u primoravali šest žena da pružaju sksualne usluge i prostituišu se, a oni su zadržavali novac.

Uhapšeni dvojac je to radio tokom dužeg vremena, najčešće na lokaciji Subotice i Novog Sada, a širili su svoj posao I na području Zrenjanina. Oni su svojim kontaktima nalazili žene koje su slabijeg imovinskog stanja, ili su socijalno ugrožena kategorija, pa su ih primoravali da pružaju seksualne usluge na području Subotice I Novog Sada. Subotička policija je potvrdila, da su uhapšenih dvoje Subotičana, na taj način sticali imovinsku korist. Par je iznjmljivao stanove u Novom Sadu i u Subotici u kojime je obavljana prostitucija.

Radi se o muškarcu i ženi koji su iz Subotice i oni su šireći mrežu u koju su „zarobili” do sada šest žena, zarađivali terajući ih da im donose novac nakon seksualnih odnosa sa mušterijama, sa kojima su ugovarali tu uslugu.

Više javno tužilaštvo u Subotici nadležno je za slučaj, uhapšeni će biti saslušani nakon 48 sati zadržavanja u policiji, a nakon saslušanja znaće se više detalja o tome kako su osumnjičeni makroi dolazili do žena koje nisu imale drugog izlaza ili su se zbog siromaštva odlučile za prostituciju i da neko njihovim uslugama ostvaruje dobit.

Kurir.rs/N. H.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja