UBICA OSTAVIO OTISKE STOPALA U BLATU DOK JE BEŽAO: Novi detalji likvidacije Uskokovića (22) na Miljakovcu NAĐENE I ČAURE
Foto: Ana Paunković

istraga

UBICA OSTAVIO OTISKE STOPALA U BLATU DOK JE BEŽAO: Novi detalji likvidacije Uskokovića (22) na Miljakovcu NAĐENE I ČAURE

Crna Hronika -

Telo Zorana Uskokovića (22), sina Zorana Uskokovića Skoleta, koji je jutros ubijen u Rakovici nađeno je u lokvi krvi u prolazu između supermarketa i parkinga.

Na mestu ubistva nađene su i čaure, ali i tragovi ubice.

Prema prvim informacijama ubica je sačekao mladog Uskokovića da parkira svoj automobil marke "audi", a onda mu je krenuo u susret i u trenutku kad su se mimoišli okrenuo se i pucao mu u glavu.

Na mestu zločina pronađene su dve čaure.

Ubica je najverovatnije pobegao preko parkinga. Forenzičari su pronašli nekoliko otisaka u blatu nedaleko od mesta ubistva za koje se sumnja da pripadaju počiniocu zločina.

Veruje se da je ubica pobegao dalje kroz prolaz između stambenih zgrada, zatim kroz park i dalje u nepoznatom pravcu.

Telo Zorana Uskokovića (22), podsećamo, pronađeno je jutros oko pola šest kod supermarketa u Borskoj ulici. Našli su ga radnici pekare koja dostavlja hleb supermarketu i radnici supermarketa koji su došli do rampe da preuzmu robu.

Mediji navode da u blizini mesta ubistva žive Uskokovićeva majka i očuh pa se pretpostavlja da je išao kod njih. Prema istim navodima brutalna likvidacija je zabeležena i na nadzornim kamerama.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track