JAPANCI SU JEDNOM VASKRSLI ARKANA! Glavni lik sa čuvenim komandantom SRPSKE DOBROVOLJAČKE GARDE IMA 1 VELIKU SLIČNOST (FOTO)
Željko Ražnatović Arkan, Foto: Printscreen/Youtube

HIT PRIČA

JAPANCI SU JEDNOM VASKRSLI ARKANA! Glavni lik sa čuvenim komandantom SRPSKE DOBROVOLJAČKE GARDE IMA 1 VELIKU SLIČNOST (FOTO)

Crna Hronika -

Nikada nije osuđivan zbog političkih veza njegovog oca

U devetoj epizodi japanske anime serije “Jormungand” pojavljuje se lik Dragana Nikolajeviča Baldre, koji po svemu podseća na komandanta srpske dobrovoljačke garde, Željka Ražnatovića Arkana.

Jedna od sličnosti ogleda se u tome što je Dragan Nikolajevič vođa narodne vojske “Balkanski zmajevi” i poznati je internacionalni kriminalac.

Dragan Nikolajevič predstavljen je kao muškarac bele puti i krako pošišane kose. Nosi uniformu “balkanskih zmajeva”, a ističe se nadmoćnom ličnošću. Navikao je na bespogovornu pokornost svojih vojnika koji ga veoma poštuju.

Brzo i lako se ljuti, ima nepredvidive postupke, što ga čini vrlo opasnim.

Možda najveća sličnost ogleda se u tome što je Dragan Nikolajevič sin generala koji kao mladić postaje ozloglašeni kruminalac po Evropi.

Arkanov dvojnik u crtacu
foto: Printscreen

Nikada nije osuđivan zbog političkih veza njegovog oca. Kasnije osniva grupu “Balkanski zmajevi” koju koristi kao kriminalnu organizaciju koja je, kako je u seriji predstavljeno, angazovana za etničko čišćenje.

(Kurir.rs / Mediji)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track