u bizini omladinske škole

JAKE POLICIJSKE SNAGE OKRUŽILE MARAKANU I STADION PARTIZANA: Pronađen bunker koji je koristio Velja Nevolja?! KURIR TV

Crna Hronika -

U toku noći i jutra pojačane policijske snage viđene su ispred stadiona "Rajko Mitić".

Marakana, policija, žandarmerija
foto: Starsport©

Naime, Žandarmerija je na uglu između zapadne i južne tribine stadiona “Rajko Mitić”, kod galerije “A”, u bizini omladinske škole stadiona, preneli su beogradski mediji.

1 / 14 Foto: Starsport©

Istovremeno, u toku je pretres na stadionu Partizana, u jednoj od prostorija na južnoj tribini, koju su koristili Belivuk i članovi njegove grupe. Operacioni podaci pokazuju da se bas u tim prostorijama nalazi moguće oružje i još neki tragovi koji bi bili korisni u istrazi. Jake policijske snage nalaze se oko južne i zapadne strane stadiona Partizana.

1 / 8 Foto: Zorana Jevtić

Prema nezvaničnim saznanjima, policija je na stadionu Partizana našla i bunker koji je koristio Velja Nevolja.

Pogledajte policiju ispred stadiona Partizana:

Nakon pretresa, policija je otišla sa stadiona Rajko Mitić, a zaposleni su pušteni da uđu u prostorije. Prema nezvaničnim informacijama, policija je na stadionu bila iz predostrožnosti.

Podsetimo, u toku noći uhapšeno je i zadržano 16 osoba osumnjičenih za udruživanje radi izvršavanja teških krivičnih dela među kojima su otmice i ubistva, saopštio je tužilac za organizovani kriminal Mladen Nenadić.

Među uhapšenima su i Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja, i Marko Miljković, a prema neproverenim navodima nekih beogradskih medija, Veljko Belivuk uhapšen je zbog planiranja likvidacije Milana Ljepoje, pripadnika grupe Pink Panter.

Mladen Nenadić je saopštio da su hapšenja izvršena nakon višemesečnog zajedničkog rada Tužilaštva za orgnazovani kriminal, više organizacionih jedinica MUP-a i BIA.

Istakao je da je akcija izvršena juče i tokom noći u cilju očuvanja bezbednosti Srbije i da se odnosi na rasvetljavanje najtežih krivičnih dela protiv života i tela.

(Kurir.rs/ TV Pink, Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja