OTKRIVAMO KO JE NESTALI NAVIJAČ PARTIZANA GORAN VELIČKOVIĆ GOKSI: Već šest meseci ništa se ne zna o njemu!
Foto: Mondo/Stefan Stojanović, Privatna Arhiva

u istrazi

OTKRIVAMO KO JE NESTALI NAVIJAČ PARTIZANA GORAN VELIČKOVIĆ GOKSI: Već šest meseci ništa se ne zna o njemu!

Crna Hronika -

U velikoj akciji policije danas je uhapšen Veljko Belivuk, poznatiji kao Velja Nevolja koji se novodno dovodi u vezu sa nestakom Gorana Veličkovića, vođe suparničke navijačke grupe Partizana koja se u međuvremenu ugasila.

Naime, kako pišu beogradski mediji, automobil "smart", koji je uhapšena grupa Veljka Belivuka planirala da uništi na Rudniku je ključni dokaz koji srpska policija ima u svojim rukama. Navodno, u tom automobilu Belivuk je svojevremeno saobraćajnom kamerom snimljen u razgovoru sa Goranom Veličkovićem Goksijem.

Smart navodno krije tajnu i daje odgovore na sva pitanja ovog velikog slučaja. Opetativni podaci pokazuju da su uhapšeni baš zbog toga hteli da ga unište.

Početkom avgusta prošle godine prijavljen je nestanak jednog od vođa navijača Partizana Gorana Veličkovića Goksija.

Veljko Belivuk, Velja Nevolja
foto: Zorana Jevtić

Njemu se od tada gubi svaki trag, a do današnjeg dana nije bilo informacija o tome gde bi mogao da bude i šta mu se desilo, te je njegov nestanak potpuna misterija.

Podsetimo, 5. avgusta Veličkovićeva supruga prijavila je da je njen muž nestao, a da je poslednji put viđen 3. avgusta oko 16. 30 u Višegradskoj ulici u Beogradu.

"Svi smo zabrinuti, mnogo smo uplašeni, strahujemo da je Goran otet, pitamo se da li je uopšte živ", rekao je prošle godine izvor blizak porodici nestalog.

Veličković je vođa navijača Partizana okupljenih pod zastavom "Partizanovci". On se zajedno s Milošem Radosavljevićem Kimijem povukao sa južne tribine i osnovao novu navijačku grupu, koja se, u međuvremenu, povukla sa istočne tribine i privremeno obustavila svoje aktivnosti.

Goran Veličković Goksi
foto: Privatna Arhiva

"Svi pričaju o jednoj bandi koja sada vlada Beogradom, a za koju svi sumnjaju da je imala neraščišćene račune sa Goranom. Po mom mišljenju, Goksi je dete ulice koji je dobro znao gde mu je mesto i sa kim sme da se "kači", a sa kim ne. Sve je to samo još jedna u nizu spekulacija za koju sam i ja čuo. Iskreno, voleo bih da se samo jednog dana pojavi ispred mene, neće me zanimati gde je bio i šta je radio, samo da ponovo bude sa nama", zaključio izvor.

Veličković je u martu 2020. pušten iz pritvora, a njegovi bližnji kažu da je od tada uglavnom boravio kod kuće.

"Jako smo se zabrinuli što nam se uopšte ne javlja. Da se negde sklonio ili sakrio, verovatno bi nam se javio i dao nam neki znak", kazao je poznanik prošle godine.

Kurir. rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track