OGLASIO SE TUŽILAC ZORIĆ O HAPŠENJU VELJINOG SARADNIKA S KOJIM JE BIO U DRUŠTVU: Đukanoviću izdajem stan, došao je da mi da račune
Foto: Printscreen, Marina Lopičić

nove informacije

OGLASIO SE TUŽILAC ZORIĆ O HAPŠENJU VELJINOG SARADNIKA S KOJIM JE BIO U DRUŠTVU: Đukanoviću izdajem stan, došao je da mi da račune

Crna Hronika -

Miloš Đukanović iz Pančeva, navijač Partizana navodno blizak Veljku Belivuku, uhapšen je danas u tom gradu i to dok je bio u društvu člana Državnog veća tužilaca Toma Zorića i zamenice Drugog osnovnog javnog tužioca Milice Ljubičić!

Zorić je potvrdio da se hapšenje Đukanovića dogodilo pred njim, a naglašava da mladića poznaje jer mu izdaje stan.

- Milošu Đukanoviću izdajem stan. Bio sam s Milicom na kafi posle posla kad sam se usput našao sa Đukanovićem da uzmem račune. U tom trenutku je prišla policija i priveli su ga - kaže Zorić.

Dodaje da drugih informacija o Đukanoviću nema.

Uzeo novac od Stojića

Neposredno pre sastanka sa Zorićem, prema saznanjima Kurira, Đukanović je uzeo kovertu sa novcem od Filipa Stojića, rođenog brata Strahinje Stojića, za kojim je raspisana poternica zbog pokušaja ubistva i koji se trenutno nalazi u bekstvu.

U Pančevu su pored Đukanovića privedene još dve osobe bliske kriminalnom klanu Velje Nevolje i Marka Miljkovića Mareta. U pitanju su Predrag Janković Pesko i Marko Milosavljević Bojke.

Janković i Milosavljević su prema nepotvrđenim informacijama produžene ruke Belivuka.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja