KURIR TV NA LICU MESTA, POLICIJA 5. DAN U RITOPEKU Žandarmerija i dalje obezbeđuje vikendicu, samo meštani mogu da prolaze (VIDEO)
Foto: Ana Paunković

ISTRAGA SE NASTAVLJA

KURIR TV NA LICU MESTA, POLICIJA 5. DAN U RITOPEKU Žandarmerija i dalje obezbeđuje vikendicu, samo meštani mogu da prolaze (VIDEO)

Crna Hronika -

Policijske snage peti dan za redom nalaze se ispred i oko vikendice u beogradskom naselju Ritopek, za koju se sumnja da ju je ekipa Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, koristila za izvršavanje zločina.

Pripadnici Žandarmerije sa dugim cevima nalaze se na nekoliko metara od same vikendice, kako bi zaustavili svaki prolaz do same kuće i dvorišta, tačnije kako bi obezbedili vikendicu. Ona se nalazi u mestu Livadice, nadomak Ritopeka.

Pripadnici MUP pak puštaju meštane da svojim vozilima prođu putem pored vikendice, međutim nikome drugom prolaz nije dozvoljen.

Ritopek
foto: Kurir TV

Podsetimo, upravo na ovom mestu, kako se sumnja, mučeni su i brutalno ubijeni navijač Partizana Goran Veličković Goksi, pripadnik bande Pink Panteri Milan Ljepoja, i Zdravko Radojević, navijač Crvene zvezde, za čije se likvidacije sumnjiči organizovana kriminalna grupa sa uhapšenim Veljkom Belivukom i Markom Miljkovićem na čelu.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja