Najnovije vesti

ALEKSIĆEVA ŽENA NEĆE SVEDOČITI? Njen advokat progovorio o UMEŠANOSTI Mikine supruge u silovanja! PRETI JOJ I OTKAZ?
Biljana Mašić, suruga Miroslava Aleksića, Foto: Printscreen/Kurir TV

au!

ALEKSIĆEVA ŽENA NEĆE SVEDOČITI? Njen advokat progovorio o UMEŠANOSTI Mikine supruge u silovanja! PRETI JOJ I OTKAZ?

Crna Hronika
14:24h

Biljana Mašić, suruga Miroslava Aleksića, suvlasnik je privatne škole glume i redovna profesorka Fakulteta dramskih umetnosti. Ova ustanova je nedavno pokrenula istragu zbog sumnje da je ovaj bračni par imao "šemu" prijema na fakultet i upisa dece koja su prethodno pohađala privatnu školu. Zbog sukoba intesa Aleksićevoj ženi prete ozbiljne sankcije, otkaz, ali nije isključeno ni pokretanje krivične odgovornosti.

Zbog toga što je bila profesorka devojkama koje su optužile njenog supruga za silovanje, mnogi smatraju da bi njeno svedočenje bilo ključno i da bi informacije o načinu na koji su škola i časovi funkcionisali bili od velilkog značaja, ali Jugoslav Tintor, advokat Milene Radulović. kaže za MONDO da ne postoje dokazi ni indicije za takve tvrdnje i da Aleksićeva supruga za sada, neće svedočiti u ovom postupku.

Jugoslav Tintor kaže da supruga Miroslava Aleksićeva ima određenu ulogu u sudskom procesu jer je bila profesor koji drži časove u privatnoj školi u kojoj se desio zločin. Ipak, nema znakova da je bila uključena u njegova krivična dela na bilo koji način.

"Na osnovu raspoloživih činjenica, nemam osnova i ne mogu da izvodim zaključke o umešanosti Biljane Mašić. U ovom trenutku, nemamo razloge ni dokaze da tvrdimo da je ona imala ulogu u celoj priči", kaže advokat za naš portal.

Zbog svega toga odbrana za sada nije insistirala niti predlagala da ona bude uključena u proces.

"Nismo planirali da idemo u tom pravcu da je pozivamo, ali na tužilaštvu i na istrazi jeste da utvrde da li postoje razlozi za to.Ako bismo rekli da je ona bila svedok nekih događaja ili da je mogla da predpostavi ili prepozna da se desilo krivično delo, to bi bila čista spekulacija i nagađanje", kaže Jugoslav Tintor.

Kurir.rs / Mondo

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...