NESTANAK JOVA KECMANA VEZUJE SE ZA VELJINU EKIPU: Nije tu kraj VEZA, fitnes instruktor je trenirao manekenku, bivšu ženu ŠKALJARCA
Foto: PRIVATNA ARHIVA, DAMIR DERVIŠAGIĆ, MARINA LOPIČIĆ

MISTERIJA KOJA TRAJE

NESTANAK JOVA KECMANA VEZUJE SE ZA VELJINU EKIPU: Nije tu kraj VEZA, fitnes instruktor je trenirao manekenku, bivšu ženu ŠKALJARCA

Crna Hronika -

Misterija nestanka fitnes instruktora Jova Kecmana traje od Jovo Kecman (52), fitnes instruktor nestao je 24. septembra u Malom Mokrom Lugu.

Načelnik Uprave kriminalističke policije MUP, Bogdan Pušić u nedelju je pročitao spisak nestalih ljudi za koje se sumnja da su žrtve ekipe Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, a među njima je i ime fitnes trenera iz Beograda, Jova Kecmana (51) koji je nestao prošle godine u septembru.

Inače, kako smo već pisali i u dnevnom listu, nestali Kecman je bio trener manekenki Dejani Živković, bivšoj nevenčanoj supruzi Jovana Vukotića, bivšeg vođe škaljarskog klana.

- Dejana je vežbala kod Kecmana u teretani, o čemu svedoče i video-snimci na društvenim mrežama, u kojima ga ona naziva najboljim trenerom.

Jedan od tih snimaka možete pogledati ispod:

Inače, da je Dejana Živković u vezi sa Jovanom Vukotićem saznalo se nakon njegovog hapšenja 2018. u Turskoj. Tokom njegovog boravka u pritvoru u Beogradu, ona ga je posećivala i redovno mu donosila ručak. Međutim, nakon nekog vremena njih dvoje su raskinuli.

Vukotić je u međuvremenu odslužio kaznu zatvora od 15 meseci za falsifikovanje pasoša i vratio se u Crnu Goru.

Porodica Kecman juče je za Kurir rekla da su jako uplašeni. - Verujemo da Jovo više nije živ. Zbog istrage ne smemo mnogo da pričamo - rekli su.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track