TOMO ZORIĆ IZDAVAO STAN BIVŠEM PREDSEDNIKU FK DINAMA: U policiji objasnio šta je radio sa Đukanovićem kada su došli da ga uhapse
Foto: Marina Lopičić

detalji

TOMO ZORIĆ IZDAVAO STAN BIVŠEM PREDSEDNIKU FK DINAMA: U policiji objasnio šta je radio sa Đukanovićem kada su došli da ga uhapse

Crna Hronika -

Sekretar Državnog veća tužilaca Tomo Zorić potvrdio je da su danas on i zamenik tužioca Milica Ljubičić dali izjavu policiji u svojstvu građana u vezi sa njihovim prisustvom privođenju Miloša Đukanovića, prošlog petka u Pančevu.

- To je bio informativni razgovor, a ja sam im dostavio svu neophodnu dokumentaciju u vezi sa izdavanjem stana. Dostavio sam ugovor o zakupu, dokaze o zakupnini i plaćenim računima i odgovorio na sva pitanja - precizirao je Zorić.

On je rekao da smatra da je dobro što će ova priča dobiti svoj epilog pred nadležnim državnim organima, policijom i tužilaštvom, umesto što se vodila preko medija, uz razne spekulacije.

Razgovor sa policijom protekao je u prijatnoj i korektnoj atmosferi, napomenuo je Zorić.

Zorić i Ljubičićeva bili su prisutni kada je policija u Pančevu privela bivšeg predsednika kluba FK "Dinamo" Miloša Đukanovića.

Zorić je tada rekao Tanjugu da je tom prilikom sa Milicom došao u Pančevo kako bi uzeo kiriju za stan koji njegova majka izdaje jednom fubaleru, a plaća ga Miloš Đukanović.

- U jednom trenutku naišla je policija i privela ga. Policajci su nam se izvinili i otišli - preneo je Zorić, koji je bio dugogodišnji portparol tužilaštva.

Đukanović, za kojeg su mediji preneli da je povezan sa Veljkom Belivukom koji je uhapšen dan ranije, pušten je na slobodu nakon informativnog razgovora u policiji.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track