UHAPŠEN MARKO ANDRIĆ KUZMAN: Sa Belivukom dogovarao likvidaciju Pink Pantera Ljepoje
Foto: Printscreen

još jedno hapšenje

UHAPŠEN MARKO ANDRIĆ KUZMAN: Sa Belivukom dogovarao likvidaciju Pink Pantera Ljepoje

Crna Hronika -

Nišlija Marko Andrić zvani Kuzman, čiji su snimci razgovora na kojima se moglo čuti kako priča o vođi bande "Pink Panteri" Milanu Ljepoji koji je nestao i za koga se sumnja da je ubijen od strane kriminalne organizacije, uhapšen je u četvrtak u Nišu, zajedno sa ostalim članovima ekipe Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja.

Njemu se na teret stavlja krivično delo nedozvoljeno držanje oružja i opojnih droga, a pošto je i ranije osuđivan, njemu je nakon saslušanja u tužilaštvu određen pritvor u trajanju do 30 dana.

Portparol Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu Ivan Marković rekao da je Andriću nakon saslušanja u petak određen pritvor do 30 dana i da se nalazi u KPZ Niš.

Pomenuti snimci razgovora objalvjeni su u nedleju u emisiji Hit tvit na TV Pink.

Načelnik Uprave kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova Bogdan Pušić potvrdio je gostujući u toj emisiji da se u snimku razgovora čuje Marko Andrić Kuzman, kako čita poruke Velje Nevolje sa skremblovanog telefona.

Pušić je precizirao da Andrić na prvom snimku upućuje upozorenje žrtvi Milanu Ljepoji, a u drugom njegovoj ekipi "da više nisu mete i da neće više da se bakću sa njima nakon obavljenog posla".

U pitanju je navodni plan za likvidaciju Ljepoje, nekadašnjeg pripadnika bande "Pink panteri".

Ljepoja je jedna od žrtava za čije se brutalno ubistvo sumnjiči Belivuk i njegova ekipa.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track