GOKSI UBIJEN JER NIJE HTEO DA OTKLJUČA MOBILNI: Veličkovića jedno ime koštalo života!
Foto: Mondo/Stefan Stojanović, Privatna Arhiva

surovo likvidiran

GOKSI UBIJEN JER NIJE HTEO DA OTKLJUČA MOBILNI: Veličkovića jedno ime koštalo života!

Crna Hronika -

Nestanak bivšeg vođe navijača Partizana, Gorana Veličkovića Goksija, prijavljen je 5. avgusta prošle godine, a poslednji put je viđen 3. istog tog meseca u Višegradskoj ulici u Beogradu.

Još od prvog dana policija je intenzivno tragala za njim, međutim nikako nije bilo naznaka gde bi on mogao da se nađe. Njega je kobne večeri supruga poslednja videla u Višegradskoj ulici u popodnevnim satima. Nakon toga on se nije više vratio kući, niti se javljao na telefon porodici i prijateljima. Dodatno su se zabrinuli kada su videli da od trenutka nestanka nije bio aktivan ni na društvenim mrežama.

Posle hapšenjem ekipe Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja i Marka Miljkovića Mareta, policija je otkrila nove detalje. Oni su na početku osumnjičeni za tri krivična dela i to ubistva - navijača Crvene zvezde Zdravka Radojevića, "Pink Pantera" Milana Ljepoje, ali i upravo Gorana Veličkovića Goksija.

Prema najnovijim informacijama policija je u bunaru kod vikendice u Ritopeku pronašla lobanju za koju se sumnja da pripada navijaču Goranu Veličkoviću, koga su oteli i ubili Belivuk, Miljković i pripadnici njihove kriminalne grupe.

Policija je tokom višednevnog uviđaja i pretrage vikendice u Ritopeku kod Beograda, za koju se sumnja da je bila mesto najmanje tri ubistva koja su počinili, u bunaru pronašla ljudsku lobanju, za koju se sumnja da pripada Goksiju.

"Sumnja se da ga je na parkingu u Višegradskoj sačekao osumnjičeni Vuk Vučinić i automobilom "smart", koji je zaplenjen prilikom hapšenja Belivuka i Miljkovića, odvezao ga do kuće u Ritopeku. U toj kući, kako se navodi u spisima tužilaštva, dočekali su ga Belivuk, Miljković i nekoliko nepoznatih osoba", otkriva izvor.

Pretpostavlja se da je Veličković 5 dana od dana otmice bio živ. Miljković, Belivuk i ostali su ga mučili, navodno zahtevajući od njega da im otključa svoj kriptovani telefon i aplikaciju Skaj.

"Tražili su da im da svoje šifre, a navodno glavni cilj im je bio da dođu do kontakata Goksijevog šefa, koji važi za visokopozicioniranog saradnika škaljarskog klana, ali i drugih njemu bliskih ljudi iz sveta kriminala", objašnjava izvor.

Podsetimo, Belivuk, Miljković i njihova kriminalna grupa zasad se sumnjiče za ubistva Veličkovića, Ljepoje i Radojevića, a sumnja se da grupa stoji iza još teških zločina i najmanje 10 nestanaka muškaraca.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track