PRVA NEZVANIČNA TEORIJA HAPŠENJA NA JAHORINI: Trojica Crnogoraca hteli da likvidiraju Zvicera pa pratili njegovu Tamaru?
Foto: detective-info.com.ua

nove informacije

PRVA NEZVANIČNA TEORIJA HAPŠENJA NA JAHORINI: Trojica Crnogoraca hteli da likvidiraju Zvicera pa pratili njegovu Tamaru?

Crna Hronika -

Trojica državljanina Crna Gore koji su sinoć uhapšeni na Jahorini, a ušli su u BiH sa lažnim pasošima, prema pisanju srpskih medija navodno su planirali likvidaciju Radoja Zvicera, jednog od vođa kavačkog klana. Naime, oni su jedno vreme čekali ispred hotela u kome je boravila porodica Zvicer.

Ovo je jedna od prvih teorija kako navode mediji, zbog čega je došlo do hapšenja navodna trojice Crnogoraca, a i dalje ne postoje tačne informacije da li se radi o pripadnicima kavačkog ili škaljarskog klana.

Kako "Novosti" pišu ali ne navode odakle im takva saznanja, "Tamara Zvicer, supruga vođe kavčana, koja boravi na ovoj planini, bila je samo mamac". Za sada niko nije potvrdio ovakva saznanja. Preko kamera njih trojica su uočeni u hotelu u kom boravi porodica Zvicer. Zatečeni su u dva različita vozila.

Policiji je bilo sumnjivo njihovo kretanje zbog čega su i kontrolisani. Izvršenim proverama utvrđeno je da se radi o bezbednosno interesantim osobama.

- Jedan je zatečen u automobilu "golf 5", dok su druga dvojica bili u vozilu "golf 7". Ubrzo je utvrđeno da su odseli u apartmanima na Jahorini, koji je juče pretresen - rekao je izvor blizak istrazi.

(Kurir.rs/Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track