BOLESNA TAJNA VELJINE VIKENDICE NA RUDNIKU: Žrtve mučili pored kreveca za bebe! Ovo je unutrašnjost KUĆE HORORA!
Foto: Ana Paunković

Meštani uznemireni

BOLESNA TAJNA VELJINE VIKENDICE NA RUDNIKU: Žrtve mučili pored kreveca za bebe! Ovo je unutrašnjost KUĆE HORORA!

Crna Hronika -

Inspektori i dalje češljaju štek kuću na planini na kojoj je uhapšen vođa klana, a meštani kažu da su zbog svega uznemireni

Nakon noći u kojoj je na Rudniku uhapšen Velja Nevolja u ovoj varošici meštani nemaju sna. Preplašeni od akcije, za koju tvrde da joj filmska nije ravna, strahuju da se neki od odbeglih članova bande i dalje ne krije po selima na obroncima Rudnika.

Veljko Belivuk, vikendica, Rudnik
foto: Ana Paunković

- Kako drugačije da objasnimo ovoliki broj policije, više ih je, čini mi se, nego nas meštana. I dalje češljaju teren, danonoćno su na Rudniku, znači da ovde posao još nisu završili - ispričao nam je meštanin, koji insistira na anonimnosti, kao i svi drugi sa kojima smo razgovarali.

- Vikendica u kojoj je Belivuk uhapšen pripada starijem čoveku, koji ne živi na Rudniku, kažu da je zajedno sa njim uhapšen i unuk vlasnika objekta. Priča se da je jedan pripadnik grupe tokom hapšenja utekao policiji, ali da je iste noći uhapšen na području sela Šatornja, nekoliko kilometara odavde. Policije ima i tamo. U strahu smo od nepoznatih ljudi, kojih na Rudniku poslednjih sedam dana ima mnogo. Verujemo da je to policija u civilu, ali ko će ga znati, kako da ih razlikujemo. Šta ako je zaista tačno da pripadnika te bande još ima skrivenih na Rudniku - priča preplašen čovek.

Veljko Belivuk, vikendica, Rudnik
foto: Ana Paunković

Kurir je pronašao štek vikendicu na Rudniku. Kako smo pisali, ona je izdvojena od drugih kuća, ograđena je sa dve ograde, a okolo su njive i šuma. Kuća ima dva sprata i zapečaćena je policijskom trakom. - Unutra se vidi prilično skroman nameštaj, stvari su razbacane po podu, a na pojedinim prozorima su krpe, kako se spolja ništa ne bi videlo.

U jednoj od soba je i krevetac za bebe sa sve posteljinom, a u ćošku kod ulaznih vrata je badnjak, pa se pretpostavlja da je neko i za Božić tu boravio - kaže izvor i dodaje da je policije uzela otiske, DNK i druge tragove iz te kuće, te da se proverava da li su i u nju dovođene žrtve i tu prebijane i mučene.

Veljko Belivuk, vikendica, Rudnik
foto: Ana Paunković

Rudničani kažu da će pretraga terena i utvrđivanje vlasništva nad vikendicama za istragu biti vrlo težak posao. - Poslednjih godinu dana veliki broj vikendica je prodat. Zbog korone, ljudi su kupovali i kuće i placeve. Nove vlasnike ne poznaju - pričaju meštani.

Veljko Belivuk, vikendica, Rudnik
foto: Ana Paunković

Ugostiteljski objekat

Ne verujemo da Velja gradi na Rudniku

Meštani kažu da su pročitali u pojedinim medijima da je Velja Nevolja započeo izgradnju ugostiteljskog objekta na Rudniku, ali, kako kažu, oni ne veruju u tu priču. - Motel gradi lokalni preduzetnik, bar se tako priča. Uložio je velike pare i to će privući turiste na Rudnik. Velju Nevolju nikad u varošici nismo sreli, iz novina smo saznali da je uhapšen u našem mestu - kaže naš sagovornik.

Ekipa Kurira

Foto: Ana Paunković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track