JEZIVO JUTRO U CENTRU BEOGRADA: Majka i ćerka nađene mrtve u stanu u Budimskoj, skok sa zgrade Infektivne, pacijent odmah zbrinut
Foto: Instant Google street view, Filip Plavčić

istraga u toku

JEZIVO JUTRO U CENTRU BEOGRADA: Majka i ćerka nađene mrtve u stanu u Budimskoj, skok sa zgrade Infektivne, pacijent odmah zbrinut

Crna Hronika -

BEOGRAD - U Budimskoj ulici u Beogradu, na opštini Stari grad, u stanu su nađene mrtve Nada. M (66) i njena ćerka Ana M. (35).

One su pronađene sa ranama po telu, a pored njih je bio i nož, javljaju beogradski mediji. Naime, jutros u 6 u stanu na četvrtom spratu u Budimskoj ulici u Beogradu došlo je najverovatnije do ubistva i samoubistva, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći, ali bez više detalja.

Tela su bila na krevetu a pored lokva krvi i nož. Tragediji je prethodila drama kada je noćas oko tri časa žena pozvala policiju i rekla da je dobila poziv od sestre da će izvršiti samoubistvo.

Uviđaj je obavljen a tela su odneta na obdukciju.

Tokom noći jedna osoba je skočila sa sprata zgrade Infektivne klinike i zadobila teške traume, a sinoć u 23.15 na Slanačkom putu došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj je pet osoba lakše povređeno.

Ekipe Hitne pomoći su tokom noći intervenisale 111 puta, a 10 intervencija bilo je na javnom emstu.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track