UBIJENI ZEČEVIĆ PRE 12 GODINA RANIO JE SUVLASNIKA MENJAČNICE: Za to je odslužio kaznu, a pucnjava se desila u centru Kragujevca
Foto: Kurir

ranija dešavanja

UBIJENI ZEČEVIĆ PRE 12 GODINA RANIO JE SUVLASNIKA MENJAČNICE: Za to je odslužio kaznu, a pucnjava se desila u centru Kragujevca

Crna Hronika -

Dušan M. (37) teško je ranjen u septembru 2009. godine na parkingu u Ulici kneza Miloša kada je u njega pucao Nikola Zečević Zeka (38) iz Kragujevca koji je ubijen sinoć.

Pre 12 godina, kako su tada prenosili mediji, iako je tadašnji napadač, tačnije Zečević, pobegao i izgubio se u gradskoj gužvi, policija ga je uhapsila nakon 20 minuta. Kod njega je tada pronađen i revolver. On je Dušana M., pogodio u desnu nogu, a on i pored teških povreda nije bio životno ugrožen.

Inače, navodno je Dušan M., tada bio suvlasnik jedne menjačnice u Kragujevcu, a kako su svedoci tada rekli "sa momkom koji je pucao u njega se nekoliko minuta rvao i tukao.

Nikola Zecevic
foto: Facebook

- Sedeo sam za stolom u bašti "Šah kluba" kada sam video da se dva momka tu, nekoliko metara od mene, guraju i koškaju. Onaj krupniji je u ruci držao revolver srebrnkaste boje, ali sam mislio da je u pitanju igračka. Gurali su se još nekoliko metara, a onda su došli na parking iza zgrade. Tu je ovaj niži pao na zemlju, a onda je onaj drugi nanišanio iznad njega i pucao tri puta. Tada sam počeo da zovem policiju u pomoć, a gosti i prolaznici su se razbežali. Pobegao je i ovaj što je pucao. Ranjeni mladić je počeo da zapomaže. Policija i Hitna pomoć su stigli brzo - pričao je tada jedan od očevidaca.

Jedno od ispaljenih zrna je okrznulo haubu parkiranog automobila i rikošetiralo kroz izlog praznog lokala u susednoj zgradi. Dušan navodno i danas ima posledice od ovog ranjavanja. Sa pokojnim Zekom nije se poznavao, a sve je krenulo bezazlenom raspravkom u oblišnjem tada popularnom kafiću.

Zečević je zbog ovog krivičnog dela odležao zatvorsku kaznu u zatvoru u Požarevcu. Nakon izlaska iz zatvora počeo je da se bavi trgovinom nekretnina, a postao je i vlasnik ugostiteljskog objekta "Vila Jelena".

Podsetimo, Zečević je sinoć ubijen u Glavnoj ulici u Kragujevcu, kada je za sada nepoznati napadač navodno na njega ispalio nekoliko hitaca u grudi, vrat i stomak.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track