TUŽAN KRAJ MLADE MAJKE TROJE DECE IZ MEDVEĐE: Nesrećna Ivana satima ležala mrtva u snegu, ali niko nije zastao
Foto: Facebook Printscreen, RINA

Telo prvi spazili rudari

TUŽAN KRAJ MLADE MAJKE TROJE DECE IZ MEDVEĐE: Nesrećna Ivana satima ležala mrtva u snegu, ali niko nije zastao

Crna Hronika -

Telo majke troje dece Ivana J. (34), koja je pored puta preminula od posledica smrzavanja u selu Leće kod Medveđe, navodno je satima ležalo u snegu pre nego što je neko reagovao.

Njeno telo su prvi spazili rudari koji su se vraćali iz noćne smene, ali navodno niko od njih nije zastao, navodno je otkrio komšija nesrećne žene, preneli su mediji. Kada je došla ekipa Hitne pomoći, Ivanu su reanimirali više od sat i po, ali nije joj bilo pomoći.

smrzavanje, Ivana J., Medvedja
foto: Facebook Printscreen

Navodno je živela u trošnoj kući od socijalne pomoći od 6.000 dinara i nije bila zaposlena.

Podsetimo, Ivana J. (34) pronađena je mrtva u ponedeljak rano ujutro, u selu Leće kod Medveđe, pored puta, a preminula je od posledica smrzavanja usled navodne prekomerne alkoholisanosti zbog koje je pala u sneg.

Ivana je iz tri veze imala troje dece, koja, međutim, nisu živela s njom. U policiji su rekli da u Ivaninoj smrti nema ničeg sumnjivog, dok su iz nadležnog tužilaštva otkrili da je njeno telo predato porodici zbog sahrane, koja je juče obavljena na seoskom groblju.

Inače, ovo je prvi slučaj smrzavanja na jugu Srbije ove zime. Pre četiri dana 40-godišnji muškarac iz okoline Vučja prva je osoba koja je zbog promrzlina smeštena u Ustanovu za odrasle i starije u Leskovcu, a po nalogu Centra za socijalni rad.

(Kurir.rs/Republika)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja