UHAPŠENI OSUMNJIČENI ZA ORUŽANI NAPAD NA ADVOKATA U BEOGRADU: Policija privela dvojicu muškaraca zbog pokušaja ubistva!
Foto: Aleksandra Kocić, Printscreen

kurir saznaje

UHAPŠENI OSUMNJIČENI ZA ORUŽANI NAPAD NA ADVOKATA U BEOGRADU: Policija privela dvojicu muškaraca zbog pokušaja ubistva!

Crna Hronika -

Kako Kurir saznaje policija je danas uhapsila N. I. (40) koji se tereti da je izvršio krivično delo teško ubistvo u pokušaju i N. T. (29) osumnjičenog za pomaganje u izvršenju ovog krivičnog dela.

Sumnja se da je N. I. 21. januara ove godine u ulazu u zgradu ispalio više hitaca iz pištolja u pravcu advokata Marka Vujoševića i njegovog telohranitelja Stefan Š u Resavskoj ulici. N. I. je zatim pobegao automobilom u kojem ga je čekao N. T.

Prilikom pretresa prostorija koje je koristio osumnjičeni N. I. pronađen je pištolj kao i manja količina narkotika, pa će protiv njega biti podneta krivična prijava i za krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, kao i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga..

N. T. se tereti i za krivično delo posebni slučajevi falsifikovanja isprava, jer je, kako se sumnja, vozio automobil sa nepripadajućim tablicama. Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Da podsetimo prava meta napada bio je sam advokat, a napadač je pobegao sa lica mesta. Prema izjavama očevidaca, napadač je ispalio 5 metaka ka advokatu, ali ga je njegov telohranitelj zaštitio i spasao mu život i tom prilikom ranjen.

Kurir.rs/J.R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track