OVO JE MANEKENKA SARA (27) UBIJENA U VRANJU: Sedela s mladićem u kafiću, muškarac uleteo i izrešetao je (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić, Facebook

UVIĐAJ U TOKU

OVO JE MANEKENKA SARA (27) UBIJENA U VRANJU: Sedela s mladićem u kafiću, muškarac uleteo i izrešetao je (FOTO)

Crna Hronika -

Na pumpi u Vranju u blizini glavne Autobuske stanice večeras se dogodilo ubistvo, potvrđeno je Kuriru u Višem javnom tužilaštvu. Sara A. (27). upucana je kada je nepoznato lice ušlo u objekat na pumpi gde je devojka sedela i izvršilo ubistvo sa više metaka.

Devojka je podlegla povredama na licu mesta. Policija je blokirala grad. Intenzivno se traga za počiniocem. Uviđaj se obavlja na licu mesta.

Sara Asanovic
foto: Facebook

Motiv ubistva najverovatnije je lične prirode, u pitanju su partnerski odnosi. Kako Kurir saznaje devojka je na benzinskoj pumpi u objektu sedela sa još jednim licem kada je nepoznato lice ušlo i izvršilo ubistvo sa više metaka. Ubistvo se dogodilo večeras oko 18 sati .

Policija intenzivno traga za počiniocem i radi na rasvetljavanju svih okolnosti u vezi sa slučajem. Policijske patrole su blokirale sve saobraćajnice u Vranju i izlaze iz ovog grada.

Nadamo se da će brzo biti otkriven počinilac s obzirom da je objekat pod video nadzorom, napominju iz Višeg javnog tužilaštva. Prema poslednjim informacijama, policija za sada ima indicija ko bi mogao biti izvršilac, navode iz Tužilaštva.

Reč je o mladoj i lepoj devojci poznatoj u gradu, koja se, kažu, bavila manekenstvom u jednom periodu.

Kurir.rs/T.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track