Najnovije vesti

TREĆI DAN POTRAGE ZA DEVOJČICOM KOJA JE UPALA U NIŠAVU: Dok je šetala sa drugaricom kejom okliznula se i sletela u nabujalu reku!
Foto: Tanjug/ Aleksandar Ćirić

tragedija u pirotu

TREĆI DAN POTRAGE ZA DEVOJČICOM KOJA JE UPALA U NIŠAVU: Dok je šetala sa drugaricom kejom okliznula se i sletela u nabujalu reku!

Crna Hronika

Potraga za telom sedamnaestogodišnje A. M, koja je upala u u Nišavu dok se šetala sa drugaricom na pirotkom keju, nastavljena je i treći dan, ali od tinejdžerke još nema ni traga.

Nesrećna devojka je, kako saznajemo, iz okoline Pirota i u ponedeljak se šetala sa drugoaricom duž obalom reke. Šta se tačno dogodilo nije jasno, ali tinejdžerka se okliznula i upala u vodu!

Voda je A. M. velikom brzinom odvukla nizvodno i tada je izgubljen svaki trag za njom. Spasilačke ekipe MUP-a od tada su na terenu i pokušavaju da je pronađu.

Rano jutros, kako nam je potvrđeno, nastavljeno je pretraživanje korita reke Nišave, a od juče su se u potragu uključile i ronilačke ekipe žandarmerije iz Beograda. Međutim za sada potraga nije dala rezultate.

Korito reke pretražuje se od Železničkog mosta nizvodno, a u toku današnjeg dana biće pregledan teren do brane na mini hidrocentrali kod Bele Palanke, jer se pretpostavlja da bi rešetke na brani zaustavile telo utopljene devojčice.

Roniocima je rad otežan jer je reka brza i plitka, pa teren mogu pretraživati samo hodom ili čamcem.

 Kurir.rs/Blic

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...