SUDAR AUTOMOBILA I MOTOCIKLA U RIPNJU: Povređen motociklista, policajac i zdravstveni radnik prvi pomogli FOTO
Foto: čitalac Kurira

udes

SUDAR AUTOMOBILA I MOTOCIKLA U RIPNJU: Povređen motociklista, policajac i zdravstveni radnik prvi pomogli FOTO

Crna Hronika -

Motociklista N. L. srednjih godina povređen je u saobraćajnoj nezgodi koja se desila na kragujevačkom putu kod Srednjeg Prnjavora u podavalskom naselju Ripanj, kada se sudario sa automobilom marke "volvo".

Kako saznajemo, motociklista je išao kragujevačkim putem i udario u vrata automobila koji se uključivao iz sporedne ulice. Kako je tačno došlo do nesreće, ipak će utvrditi istraga. Policija je obavila uviđaj a povređeni motociklista je prevezen na VMA.

Motociklista
foto: čitalac Kurira

Prvi u pomoć povređenom muškarcu priskočili su putnici iz autobusa koji je prolazio tuda ubrzo nakon nesreće.

- Srećom u autobusu je bio jedan policajac i on je izašao prvi da vidi šta i kako treba. Mislim da je on i zvao policiju i Hitnu pomoć. Ubrzo potom je došla i neka žena koja je rekla da je zdravstveni radnik i ona je pomogla koliko je mogla - priča jedan od očevidaca saobraćajke.

On dodaje da su se svi uplašili, kao i vozač automobila s kojim se motociklista sudario.

- Motociklista je ležao na asfaltu nepomično, uplašili smo se jer niko od nas nije znao kako da mu priđe. Opet kažem srećom bio je tu jedan policajac i ta zdravstvena radnica. Oni su rekli da ne sme da se pomera jer se žalio da su mu oduzete noge. Policajac je rekao da ga ne pomeramo jer postoji mogućnost da je povredio kičmu - kaže sagovornik Kurira.

(Kurir.rs/ Jelena Rafailović/ foto čitalac Kurira)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track