Monstrum: Pijani Kanjižanin silovao ćerku

Skidaj se ili ću te zaklati

Monstrum: Pijani Kanjižanin silovao ćerku

Crna Hronika -
Policija uhapsila L. Č. (50) iz Kanjiže zbog sumnje da je brutalno silovao I. B. (22), koja je slučaj prijavila policiji

KANJIŽA - Bolesno!Novi stravičan slučaj silovanja ćerke dogodio se na severu Vojvodine! L. Č. (50) iz Kanjiže uhapšen je zbog sumnje da je silovao ćerku I. B. (22), a događaj je, prema saznanjima Kurira, policiji prijavila napastvovana ćerka, koja takođe živi u Kanjiži.- Devojka je u policiji navodno ispričala da je došla kod oca u posetu. On je bio sam kod kuće i pijan. Sedeli su u trpezariji, a onda je on pozvao ćerku u sobu da joj nešto pokaže. Ne sluteći ništa, ona je pošla za njim, a onda je otac otkopčao pantalone i naredio joj da se skine. Ona je prvo odbijala, zatim je pokušala da izađe iz sobe, ali joj je on preprečio vrata i rekao: „Ubiću te ako se ne skineš„! Zatim je ćerku oborio, pocepao joj odeću dok je ona bespomoćno vrištala i brutalno je silovao - rekao je izvor Kurira blizak istrazi.Potom je L. Č. je izašao iz sobe, a I. B. je pobegla iz kuće i otišla u policiju, gde je sve ispričala. Samo sedam dana ranije, u selu Silbaš kod Bačke Palanke dogodio se sličan slučaj, a policija je uhapsila G. M. (39) zbog sumnje da je pijan silovao 13-godišnju ćerku u šupi! Stravičan događaj otkrila je majka devojčice, koja je čula ćerkine krike. Šokirana žena je policiji prijavila supruga, s kojim ima četvoro dece.

Prošle nedelje i u ovom dvorištu je silovano dete
Prošle nedelje i u ovom dvorištu je silovano dete

Najjeziviji slučajevi napastvovanja

- avgust 2012 - Policija uhapsila G. M (39) iz Silbaša zbog sumnje da je pijan silovao 13-godišnju ćerku u šupi. Stravičan događaj otkrila je majka devojčice, koja je u šupi zatekla oca nad devojčicom.- jul 2012 - Policija uhapsila Srđana S. (45) iz okoline Kragujevca zbog sumnje da je silovao 14-godišnju sestričinu. On je u svojoj kući više puta silovao sestričinu dok je njena majka radila u Vojvodini za nadnicu. Srđan S. je pre 10 godina ubio brata silovane devojčice i zbog toga robijao 10 godina, a nesrećna devojčica je od ujaka trpela i batine i pretnje smrću ukoliko nekom ispriča za silovanje.- april 2012 - Policija uhapsila M. V (33) iz Novog Sada zbog sumnje da je obljubio trogodišnju ćerku. Otac je devojčicu dirao po genitalijama, a ona je to ispričala majci i na lutki pokazala šta joj je tata radio. Žena je prijavila obljubu policiji, a devojčica je i policiji i psihologu ispričala isto što i majci.- jul 2007 - Atila Č. iz Ostojićeva silovao 17-godišnju ćerku na koju je nasrtao i dok je bila trudna. Da nesreća bude veća, ona je rodila sina za koga je naknadno utvrđeno da mu je Atila biološki otac.

Silovatelje kastrirati!Stručnjaci kažu da je sve veći pritisak javnosti da se za silovatelje uvede hemijska kastracija, odnosno tretmani lekovima koji smanjuju seksualni nagon.- Kod silovatelja su primarni demonstracija moći i agresija. Hemijskom kastracijom kod njih bi se „pripitomila“ seksualnost, ali ne i agresivnost. Zato bi najpre trebalo pooštriti sankcije prema takvim osobama - ocenjuju eksperti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja