DAO METKE DRUGU KOJI JE PUCAO U KAFANI: Nastavak policijske akcije u Velikom Gradištu, krajem januara uhapšena 3 muškarca
Foto: Ana Paunković

hapšenje

DAO METKE DRUGU KOJI JE PUCAO U KAFANI: Nastavak policijske akcije u Velikom Gradištu, krajem januara uhapšena 3 muškarca

Crna Hronika -

Policija je u Velikom Gradištu uhapsila V.P. (43) iz ovog mesta zbog sumnje da je 43 komada municije za pištolj kalibra 7.65 milimetara krkio u lusteru u svojoj vikendici na Srebrnom jezeru.

Kako saznajemo, ovo je nastavak akcije u kojoj su krajem januara uhapšena trojica muškaraca iz Velikog Gradišta, nakon što su pretili i udarali vlasnika jednog restorana, a potom je i jedan od njih pucao u pod.

- Sumnja se da je V. P. dao municiju koju je nelegalno posedovao i krio u lusteru u dnevnoj sobi, S. I. (42) koji je dva puta pucao u pod u restoranu. Inače, do sukoba je došlo nakon što su se S.I., njegov brat S.I. i njegov sin I.I. posvađali, a vlasnik je pokušao da ih smiri - priča izvor:

- S. I. i njegov sin postigli su sporazum sa Osnovnim tužilaštvom u Velikom Gradištu kojim su osuđeni na uslovne kazne, dok je S.I. koji je pucao, još uvek u pritvoru nakon salsušanja pred Višim tužilaštvom u Požarevcu. On se sumnjiči za ugoržavanje sigurnosti, izazivanje opšte opasnosti i nelegalno nošenje oružja - objasnio je izvor.

V. P. je danas saslušan pred Osnovnim javnim tužilaštvom u Velikom Gradištu, a sumnjiči se za nedozvoljeno posedovanje oružja.

- Predložen je pritvor zbog opasnosti da će uticati na svedoke, o čemu će odlučiti sud - dodao je izvor.

Kurir.rs/ Ilustracija Shutterstock

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track