OGLASIO SE OTAC NESTALOG FITNES TRENERA JOVA KECMANA: Ne verujem da je moj sin bio kriminalac! PORODICA OČAJNA
Foto: NestaliSrbija.rs, Nemanja Nikolić

jovo kecman nestao pre 5 meseci

OGLASIO SE OTAC NESTALOG FITNES TRENERA JOVA KECMANA: Ne verujem da je moj sin bio kriminalac! PORODICA OČAJNA

Crna Hronika -

- Ja i dalje ne znam ništa konkretno, nisam u stanju da govorim...

Ovim rečima kratko, jedva čujno, prokomentarisao je za Kurir nestanak sina, otac fitnes trenera Jova Kecmana (51), kome se trag izgubio pre 5 meseci. Inače sumnja se da je Kecmana otela i ubila kriminalna grupa predvođena Veljkom Belivukom, zvanim Velja Nevolja. Podsetimo, Kecman je nestao 24. septembra prošle godine u Malom Mokrom Lugu.

Kako je Kurir pisao pre nekoliko dana, istražitelji su navodno pronašli dokaze, tačnije ostatke ljudskog tela za koje se sumnja da pripadaju upravo Jovu Kecmanu, ali i koji dokazuju da je njega navodno ubila kriminalna grupa koju su stvorili Veljko Belivuk i Marko Miljković.

Jovo Kecman
foto: printscreen Facebook

Policija je nešto ranije bila kod Jovovog oca, Mileta Kecmana i uzela njegov DNK materijal. Kako je on tada rekao, njegov sin nikada nije bio kriminalac, niti je imao nekakve veze sa Partizanom, čak nije išao ni na utakmice.

Nekoliko dana nakon toga stvari se nisu mnogo promenile...

- Nisam nikako...Policija mi ništa nije javila, ja ne verujem da je moj sin bio kriminalac. Nisam u stanju da govorim, mnogo mi je teško - rekao je za Kurir Mile Kecman.

hapsenje, Stadion Partizana, Stadion Partizan, Velja Nevolja
foto: Mondo/Stefan Stojanović

Istražitelji su od prvog dana sumnjali da iza Kecmanovog nestanka stoji ekipa Velje Nevolje. Beograđaninu se izgubio trag kad je, prema rečima porodice, otišao da se nađe s drugom. Kako su ispričali, kad je poslednji put izašao iz kuće, nije poneo mobilni telefon, ali jeste 16.000 evra. Kako je ranije za Kurir rekao njegov otac, Jova je podigao kredit i pozajmio deo novca, ali mu nije rekao zbog čega.

- Interesantno je da je Kecman svojevremeno bio trener manekenke Dejane Živković, bivše nevenčane supruge Jovana Vukotića, navodnog vođe škaljarskog klana - rekao je nešto ranije izvor Kurira.

Dejana Živković
foto: Damir Dervišagić

Belivukov i Miljkovićev klan, podsetimo, sumnjiči se za otmice, trgovinu drogom, držanje oružja, ali i ubistvo Milana Ljepoje, kao i Gorana Veličkovića i Zdravka Radojevića.

- Sve žrtve mamili su da dođu na sastanak, a potom ih odvozili u kuću u Ritopeku kod Beograda i tamo ih, kako se sumnja, brutalno mučili, a potom ubijali. Tela su pokušavali da unište u kiselini, kako bi prikrili dokaze zločina. Međutim, kamere su snimile ulazak žrtava u vikendicu strave, a prikupljeni su i drugi dokazi, na osnovu kojih se sumnja da žrtve nikad nisu izašle odatle - dodao je izvor Kurira.

(Kurir.rs/M.V.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track