Najnovije vesti

SLAVIŠA KOKEZA PUŠTEN IZ SBPOK: Na saslušanju bio više od 4 sata!
Foto: Damir Dervišagić

savetovao ga predsednik Višeg suda Aleksandar Stepanović

SLAVIŠA KOKEZA PUŠTEN IZ SBPOK: Na saslušanju bio više od 4 sata!

Crna Hronika
16:08h
Izašao Slaviša iz Kokeza iz SBPOK (KURIR TV)
00:39

Izašao Slaviša iz Kokeza iz SBPOK (KURIR TV)

Predsednik FSS Slaviša Kokeza nakon nekoliko sati saslušanja, izašao je iz SBPOK, saznaje Kurir.

Kako javljaju reporteri za lica mesta, on nije hteo da daje izjave za medije, a nakon saslušanja sačekao ga je nepoznati muškarac u čiji je automobil ušao.

Kako se ranije pisalo Kokeza je ranije odbio je poligrafsko ispitivanje, čak i na pitanje da li je učestvovao u pripremanju ubistva predsednika Srbije Aleksandra Vučića nije odgovorio.

1 / 8 Foto: Damir Dervišagić

Osim toga, on nije želeo da ide na detektor laži ni kada je bilo reči o mnogo benignijim pitanjima i temama, prenose Novosti.

Na pitanje operativaca, zašto ne želi da se podvrgne ovom vidu ispitivanja odgovorio je da ga je to savetovao predsednik Višeg suda u Beogradu Aleksandar Stepanović. To baca potpuno novo svetlo na ceo ovaj slučaj tim pre ako se ima u vidu da je predsednik Vučić javno upozoravao na veze Stepanovića sa stranim obaveštajnim službama, a nije tajna da se time i hvalio sam predsednik Višeg suda.

Kako prenose izvori, Kokeza je čak negirao da se poznaje sa kriminalca Darkom Elezom koji je nedavno izručen BiH i operativci sumnjaju da očigledno nije govorio istinu jer postoje brojne svedoci koji tvrde da su bili u bliskim odnosima. Posle svega što je danas isplivalo nema sumnje da će Kokeza ponovo biti ispitivan u policiji.

Podsetimo, Kokeza je ranije priveden na informativni razgovor na osnovu različitih navoda Ace Bosanca i drugih operativnih saznanja

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...