LAJKOVAC NE PRESTAJE DA PRIČA O O NAPADU SONOM KISELINOM: Sumnja se da je brat uhapšene žene (43) razlog za brutalan atak
Foto: B. R.

teško povređena socijalna radnica

LAJKOVAC NE PRESTAJE DA PRIČA O O NAPADU SONOM KISELINOM: Sumnja se da je brat uhapšene žene (43) razlog za brutalan atak

Crna Hronika -

LAJKOVAC- V. N. (43) iz Lajkovca uhapšena je zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, saopštila je policija.

Sumnja se da je ispred Centra za socijalni rad u Lajkovcu tečnošću, za koju se pretpostavlja da je sona kiselina, juče polila šezdesetpetogodišnju radnicu te ustanove po glavi i telu.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Ubu, osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 časova i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena tužiocu. Kako saznajemo, radnica Centra za socijani rad Lj.P. je upućena na dalje lečenje u valjevsku bolnicu.

-S obzirom na to da je Centar za socijalni rad, u slučaju koji vodi povređena Lj.P, nedavno doneo odluku da njenog desetak godina mlađeg brata smesti u ustanovu socijalne zaštite, jer je utvrđeno da njegova sestra V.N. nije sposobna da se stara o njemu, pretpostavlja se da je to bio okidač za ovaj napad - navode naši izvori.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Ubu, osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 časova i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena tužiocu.

Kurir.rs/S.S./Foto: Ilustracija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track