DARKO ELEZ STIGAO U SARAJEVO UZ MEDICINSKU PRATNJU: Pogledajte kako je sproveden sa šlemom i pancirom na sebi (FOTO)
Foto: Tužilaštvo BiH

kraj drame

DARKO ELEZ STIGAO U SARAJEVO UZ MEDICINSKU PRATNJU: Pogledajte kako je sproveden sa šlemom i pancirom na sebi (FOTO)

Crna Hronika -

Kako Kurir ekskluzivno saznaje Darko Elez sleteo je u Sarajevo. Njega je danas srbija izručila BiH. On je helikopterom MUP prevezen uz medicinsku pratnju.

Njegovo sletanje na sarajevski aerodrom danas je odlagano jer mu je pozlilo na aerodromu, te mu je odmah pružena medicinska pomoć. Podsetimo. Na sarajevskom aerodromu danas je bilo opsadno stanje i preko stotinu policajaca bilo je prisutno.

Darko Elez, izručenje
foto: Tužilaštvo BiH

Da podsetimo on je uhapšen samo posle nekoliko nedelja po dolaskui Aleksandra Vulina na mesto ministra unutrašnjih poslova i nakon što je Aleksandar Vučić objavio mafiji.

Podsetimo, Apelacioni sud u Beogradu je polovinom februara pravosnažno odlučio da su ispunjeni uslovi za izručenje Eleza BiH, koja ga traži zbog niza krivičnih dela organizovanog kriminala. Srpsko pravosuđe odobrilo je danas izručenje Darka Eleza Bosni i Hercegovini koji je uhapšen krajem decembra prošle godine u beogradskom naselju Batajnica.

Darko Elez, izručenje
foto: Tužilaštvo BiH

Elez se nalazi u ekstradicionom pritvoru od hapšenja u decembru u Beogradu, gde živi i radi duži niz godina, nakon što je u Srbiji izdržao kaznu od devet godina zatvora, na koju je bio osuđen kao organizator kriminalne grupe koja je 2009. na teritoriji Srbije i BiH trgovala drogom, vršila iznude i činila druga krivična dela.

Inače, Elez se sumnjiči za likvidacije Siniše Miličevića Tigra i Miloša Ostojića, koji su ubijeni u Lukavici.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track