OVO JE UBICA IZ BORČE! Krvnički pretukao cimera, pa ga GOLOG OSTAVIO U ŽBUNJU, kamera sve snimila! FOTO
Strava i užas Na ovom mestu nađeno telo nesrećnog mladića, Foto: Kurir, Facebook

HOROR

OVO JE UBICA IZ BORČE! Krvnički pretukao cimera, pa ga GOLOG OSTAVIO U ŽBUNJU, kamera sve snimila! FOTO

Crna Hronika -

Nedeljko V. (28) uhapšen zbog sumnje da je nasmrt pretukao Miroslava M. (29) u naselju Borča

Nedeljko V. (28) uhapšen je zbog sumnje da je u noći između srede i četvrtka nasmrt, krvnički pretukao svog cimera Miroslava M. (29), kog je nakon zločina nagog izneo iz zgrade i ostavio u obližnjem žbunju u beogradskom naselju Borča.

Ubistvo se dogodilo u Ulici Julije Delere, u iznajmljenom stanu u potkrovlju zgrade. Kako saznajemo, telo, koje je bilo pokriveno delom kreveta i starog dušeka, našao je poštar u žbunu u Ulici ratnih vojnih invalida.

Borca, cimer, ubistvo
foto: Kurir

Svađa i tuča

- Ubica i žrtva su već neko vreme živeli zajedno u iznajmljenom stanu. Stan im je, navodno, iznajmila žena koju stanari ove višespratnice jedva da i poznaju. Navodno, njih dvojica su već neko vreme u ozbiljnim problemima - kaže izvor i dodaje:

- Nedeljko je navodno dilovao drogu, ali je bio i njen uživalac. Ubijeni je bio korisnik droga i ovaj stan je bio njihovo utočište. Kobne večeri njih dvojica su se navodno nadrogirala i prvo verbalno posvađala. Nakon toga je došlo i do fizičkog okršaja.

Borca, cimer, ubistvo
foto: Kurir

Nedeljko V. je, kako saznajemo, mučki tukao cimera.

- Udarao ga je rukama i nogama, gde god je stigao. Žrtva je već bila ošamućena od droge, pa se teturao i nije vikao ni dozivao u pomoć - kaže naš sagovornik i dodaje:

- Nedeljko V. se toliko zaneo da ga je unakazio od batina. Kada je došao sebi i shvatio šta je uradio, morao je brzo da reaguje. Stavio je Miroslava M. na leđa i nosio ga od potkrovlja do susedne zgrade.

Nedeljko V., Borca
foto: printscreen Facebook

Kamere snimile

Prema rečima sagovornika, u jednom trenutku mu je žrtva postala preteška.

- Sedeo je na stepenicama i hvatao vazduh kako bi mogao cimera da izbaci napolje i na taj način reši se beživotnog tela. U ulazu u zgradu postoji kamera, koja je najverovatnije snimila ubicu kako nosi nagog cimera - kaže izvor i dodaje:

- Poneo ga je do susedne zgrade i ostavio u žbunju. Nakon toga je pobegao. Uhapšen je u brzoj i efikasnoj akciji policije.

KOMŠIJE O ŽRTVI I UBICI

Skoro se doselili

Komšije u ovom delu Borče kažu za Kurir da su ubijeni i žrtva odskoro stanovnici ove zgrade.

- Nisu pravili probleme i zaista nismo čuli da su se potukli. Nisu bili bučni, iako su malo bili sumnjivi. Strašno je to da se dogodi u delu gde imamo školu, igralište i mnogo dece kreće se ovim krajem - kaže jedan komšija, dok drugi dodaje:

- Katastrofa! Zamislite, izađete ispred zgrade, a u žbunju vidite golog i unakaženog čoveka.

Kurir,rs Foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track