BOG UZIMA NAJBOLJE, NEKA SU IM ŠIROKI PUTEVI NEBESKI: Potresni oproštaj prijatelja od tragično nastradalih mladića iz Ćićevca
Foto: Facebook

tuga

BOG UZIMA NAJBOLJE, NEKA SU IM ŠIROKI PUTEVI NEBESKI: Potresni oproštaj prijatelja od tragično nastradalih mladića iz Ćićevca

Crna Hronika -

Prijatelji, porodica, poznanici, kolege, opraštaju se na društvenim mrežama od mladića koji su tragično stradali kada su, kako se sumnja, u subotu automobilom sleteli u Zapadnu Moravu.

Njihova tela juče su izvučena iz Zapadne Morave, pored magistralnog puta Kruševac-Pojate.

"Nismo se godinama poznavali ali za to kratko vreme što smo radili zajedno se videlo da si veliki čovek i veliki prijatelj koji je voleo život, ostaćeš uvek u sećanju i faliće svima tvoj osmeh koji si uvek nosio...Počivaj u miru.", jedna je od poruka za tragično nastradalog T.K. (32).

Nastradali mladići T.K. i L.S. bili su nerazdvojni prijatelji i redovno su izlazili zajedno.

"Bog uzima najbolje, neka vas andjeli cuvaju. Volim vas", objavljeno je na uz njihovu fotografiju.

"Neka su im široki putevi nebeski","porodicama najiskrenije saučešće","neka im je laka zemlja", napisali su ostali prijatelji, kolege i poznanici.

Još uvek se utvrđuju okolnosti pod kojima je došlo do sletanja sa magistralnog puta. Vozilo se kretalo iz pravca Ćićevca, na samom putu su vidljivi tragovi kočenja, potom oštećena bankina, kao i tragovi survavanja vozila niz manje brdo sve do reke.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track