KLUPKO SE ODMOTAVA, NOVI DETALJI HAPŠENJA PAPIĆA: Sprečio detalni pregled automobila i ekspresno ga vratio Miljkoviću i Belivuku!
Foto: Zorana Jevtić, Dado Đilas, Printscreen

istraga

KLUPKO SE ODMOTAVA, NOVI DETALJI HAPŠENJA PAPIĆA: Sprečio detalni pregled automobila i ekspresno ga vratio Miljkoviću i Belivuku!

Crna Hronika -

Odmotava se kriminalno klupko veza klana Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja sa korumpiranim službenicima MUP, među kojima se našlo i ime bivšeg zamenika načelnika SBPOK Gorana Papića

Naime kako se saznaje, Papić je priveden na saslušanje zbog osnovane sumnje da je zloupotrebom službenog položaja, vratio kriminalnoj grupi Veljka Belivuka i Marka MIljkovića blindirani automobil koji je čekao na policijsku proveru, jer se osnovano sumnjalo da se unutra možda nalaze droga ili oružje.

Pre nego što su policajci uspeli da izvrše pregled automobila, on je ekspresno bio vraćen Marku Miljkoviću koji je tada bio za volanom pomenutog blindiranog automobila. Pretresom je utvrđeno da je Marko Miljković čist, dok automobil tada nije bio pregledan, jer je ekspresno vraćen Miljkoviću i Belivuku?!

Podsetimo, danas je pod optužbom da je izvršio krivično delo trgovina uticajem, priveden bivši zamenik načelnika SBPOK Goran Papić.

Kurir.rs/Informer

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track