UŽAS U SELU KOD ČAČKA: Muškarac izgoreo u porodičnoj kući
Foto: Profimedia

tragedija

UŽAS U SELU KOD ČAČKA: Muškarac izgoreo u porodičnoj kući

Crna Hronika -

Slavoljub Stamenković (65) preminuo je danas oko 12 sati u bolnici u Čačku nakon što je zadobio teške povrede u požaru koji je izbio u kući u Parmencu, selu nadomak Čačka.

Intervenisalo je pet vatrogasaca sa dva vozila, policija je obavila uviđaj, još uvek se ne zna uzrok, ali se pretpostavlja da je požar izazvala cigareta.

Komšije kažu da su vatrogasci za 10 minuta uspeli da izvuku iz kuće Slavoljuba i da ga je Hitna pomoć prevezla u bolnicu.

- Nažalost Slavoljub je zadovio takve povrede da je preminuo u bolmnici. Žao mi je, Slavoljub je bio divan i miran komšija. Živeo je sam u kući njegovih pokojnih roditelja. Napravio je i svoju kuću ali je nju ustupio deci i unučićima. Nije imao nikakvih zdravstvenih problema, bio je pokretan - kaže komšinica koja je primetila požar i pozvala vatrogasce.

Ostale komšije imaju smao reči hvale za Slavoljuba. - Pre tri meseca je otišao u penziju, radio je u državnoj firmi ali je u slobodnu vreme više puta znao da zasvira harmoniku i da zapeva. Pravi boem, ali nažalost voleo je da popije, pušio je, pa se negde i pretpostavlja da je zaboravio da ugasi cigaretu koja je prouzrokovala požar.

Kurir.rs/ N. Krantić/foto ilustracija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track