PRITVOR DO 30 DANA OSUMNJIČENIMA ZA PLANIRANJE UBISTVA ŠAKOVIĆA: Obrenovčani ostaju iza rešetaka
Foto: Profimedia

istražni zatvor

PRITVOR DO 30 DANA OSUMNJIČENIMA ZA PLANIRANJE UBISTVA ŠAKOVIĆA: Obrenovčani ostaju iza rešetaka

Crna Hronika -

Kriminalnoj organizaciji koja je osumnjičena za planiranje ubistva Milića Minje Šakovića, visokopozicioniranog pripadnika "škaljarskog klana" - određen je pritvor u trajanju do 30 dana, prenose Vijesti.

U spuškom Istražnom zatvoru završili su Nikola Mirić (35) i Jovan Trkulja (35), iz Srbije, iz Obrenovca i Podgoričani - Jovan Marović (41) i Aleksandar Veljović (30). Podsetimo, crnogorski istražitelji sumnjaju da su uhapšeni osim Milića Minje Šakovića, planirali da likvidiraju i vođu škaaljarskog klana, kao i njegovog telohranitelja. - Kriminalna organizacija koja je uhapšena, pored Šakovića, navodno je motrila i na kuću Jovana Vukotića, navodnog vođe škaljarskog klana, kao i na njegovog telohranitelja Marka Martinovića - rekli su izvori iz Vijesti i dodali:

- Istražitelji su došli do saznanja da je uhapšena grupa na nišanu, osim Šakovića, imala i Vukotića, kao i Martinovića. Otkriveno je nekoliko štek-stanova u kojima su se osumnjičeni okupljali i planirali likvidacije. Inspektori su pronašli i stan u kom su nameravali da se sakriju nakon ubistva, dok ne bude sigurno vreme za beg iz države. Ispituje se ko ih je finansirao, ali i naručio ubistva. Prilikom hapšenja oduzeto je nekoliko vozila, kombi, motocikl, više komada oružja, municija, kriptovani telefoni. Ova grupa je navodno kupila stan naspram kuće Šakovića iz kojeg su i nameravali da ga ubiju iz snajpera.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track