UPUCAO GA DEKA OD 86 GODINA: Hteo Milutina da opljačka, pa ostao i bez plena i bez jednog bubrega! Van je životne opasnosti
Foto: Privatna arhiva

u stabilnom zdravstvenom stanju

UPUCAO GA DEKA OD 86 GODINA: Hteo Milutina da opljačka, pa ostao i bez plena i bez jednog bubrega! Van je životne opasnosti

Crna Hronika -

Provalnik Vladimir Manić koga je u svojoj kući upucao Milutin Cvetković (86) penzionisani policajac iz Lapova ostao je bez desnog bubrega i kako saznajemo iz opšte bolnice u Leskovcu, sada je van životne opasnosti.

Deka koji "gazi" devetu deceniju je iznad sebe video maskiranog lopova koji je uzviknuo:"Rekli su mi da imaš puno para. Ako mi ih odmah ne predaš, ode glava i tebi i tvojoj ženi". Deka je rekao da će da mu da novac samo da bude tiši da ne uznemiri bolesnu suprugu. Tada se Milutin nekako dokopao svog pištolja "7,65" i pucao. Mislio je da ga je pogodio u nogu, ali ispostaviće se da ga je pogodio u stomak.

Direktor opšte bolnice u Leskovcu, Nebojša Dimitrijević potvrđuje da je pacijent van životne opasnosti.

- On je odmah primljen u operacionu salu i morali smo da mu odstranimo desni bubreg jer se bukvalno rascvetao kada je metak prošao kroz njega. Povređeno mu je i dvanaestopalačno crevo koje je zašiveno. Sada je u stabilnom stanju, van je životne opasnosti - rekao je Dimitrijević za Kurir.

Cvetkovići žive na periferiji Lebana i u gusto naseljenom delu mesta, ali komšije su za dramu deke i njegove nepokretne supruge saznali tek kada su videli vozila policije. Milutin je bio u policiji, ali je ubrzo pušten.

(Kurir.rs/M. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track